35 φορές που πεισματάρηδες ιδιοκτήτες σπιτιών αρνήθηκαν να μετακομίσουν

18 Νοεμβρίου, 20175:53 ΜΜ
More videos

Όλοι αγαπάμε τους αδύνατους, σωστά; Κάποιοι που δεν θα είναι θύματα εκφοβισμού, οι οποίοι θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα δικαιώματά τους απέναντι σε όλες τις ισχυρές εταιρείες και κυβερνήσεις, μας δίνουν την ελπίδα ότι οι μικρότεροι έχουν την εξουσία τελικά.

Συχνά αναφερόμενες ως «υποχωρήσεις», περιπτώσεις όπως αυτές έχουν γίνει αισθητικές ενδείξεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ιδιαίτερα στην Κίνα, όπου οι γενναίοι ιδιοκτήτες σπιτιών λαμβάνουν ευρεία υποστήριξη ενάντια στον αντιληπτό εκφοβισμό των δυνάμεων που υπάρχουν. Όποιος έχει δει την ταινία ”Ψηλά στον Ουρανό” ή την αυστραλιανή κλασσική ταινία “O Πύργος” θα ταυτιστεί με αυτό!

“Η Έντιθ Μέισφιλντ αρνήθηκε να πουλήσει το σπίτι της ακόμη και αφού της προσφέρθηκε περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ για να αγοραστεί. Αργότερα έγινε η έμπνευση για την ταινία “Ψηλά στον Ουρανό” “

Marija Bernatonyte

“Η Μαίρη Κουκ αρνήθηκε να πουλήσει την όμορφη κατοικία της, ενώ όλα τα γειτονικά σπίτια κατεδαφίστηκαν. Σήμερα το σπίτι κάθεται σφιχτά ανάμεσα στους γιγαντιαίους γείτονες του, μοιάζοντας πολύ με μια απεικόνιση από ένα παιδικό βιβλίο”

wirednewyork.com

“Η Βέρα Κόκινγκ αρνήθηκε πρώτα να πουλήσει το σπίτι της στον Μπόμπ Γκουτσιόνε, ο οποίος θέλησε να κατασκευάσει το καζίνο του γύρω του. Αργότερα αρνήθηκε να το πουλήσει στον Ντόναλντ Τραμπ”

Library of Congress,Press of Atlantic City

“Ένας ιδιοκτήτης που αρνήθηκε να πουλήσει το σπίτι του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας”

EddieAteDynamite

“Ένας κάτοικος του Τορόντο αρνήθηκε να πουλήσει το σπίτι του, οπότε έκοψαν το κτίριο στη μέση”

The Huffington Post

“Η κυβέρνηση της Κίνας έκρυψε έναν αυτοκινητόδρομο γύρω από αυτούς τους επίμονες ιδιοκτήτες σπιτιών. Οι κάτοικοι τελικά μετακινήθηκαν, αλλά το σπίτι είχε γίνει σύμβολο αντίστασης κατά των προγραμματιστών”

news.nationalpost.com

“Αυτή η λεπτή γοτθική έμπνευση στην πόλη, πλαισιωμένη από τις μαζικές πολυκατοικίες “

Ephemeral New York

“Ο Ράνταλ Έικερ αρνήθηκε να πουλήσει το βικτωριανό του σπίτι στο κέντρο της πόλης του Πόρτλαντ, έτσι έχτισαν ένα τεράστιο πανεπιστήμιο γύρω του”

ackerlaw.com,commons.wikimedia.org

“Στο Γκουανγκζού, οι Αρχές έπρεπε να κατασκευάσουν έναν περιφερειακό δρόμο γύρω από αυτό το συγκρότημα διαμερισμάτων, επειδή τρεις οικογένειες δεν ήθελαν να φύγουν από εκεί”

chinadaily

“Το Σπίτι του Όστιν Σπριγκς στην Ουάσιγκτον. Ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ, είπε όχι και αργότερα το έδωσε για 4 εκατομμύρια ευρώ”

thecityfix,zusin

“Αν και είναι το μοναδικό κτίριο που χρησιμοποιείται εκεί που ήταν η παλιά γειτονιά του Ρουμπαί, στη Βόρεια Γαλλία, ο Σάλα Ουντχάνι αρνείται να πουλήσει το μαγαζί οπου έχει εργαστεί για τα τελευταία 46 χρόνια”

Greta J

“Ζώντας κάτω από μια γέφυρα”

Dom Dada

“Αναγκάστηκαν να χτίσουν γύρω από αυτό το σπίτι”

Forgotten New York

“Ένας μόνιμος κάτοικος κρατά το σπίτι του ενάντια στις πολυτελείς βίλες που χρίστηκαν στο Σούζου, επαρχία του Τζιάνγκσου, τον Ιούλιο του 2013”

HAP / Quirky China News / REX

“Οι αγρότες ζουν κολλημένοι ανάμεσα σε τρεις αυτοκινητόδρομους. Εκατοντάδες νοικοκυριά μεταφέρθηκαν αλλά η κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση να επιτύχει μια συναίνεση με αυτή την οικογένεια”

news.sina.com
“Μια κινεζική οικογένεια αρνήθηκε να μετακινήσει τους αρχαίους τάφους των συγγενών της. Η μικρή, περίεργη κολόνα βρισκόταν 10 μέτρα πάνω από το δάπεδο του Ιδρύματος για μήνες, έως ότου αποδέχτηκαν τελικά την αποζημίωση”
AFP

“Οι ιδρυτές αυτού του ξενοδοχείου δεν μπόρεσαν να αγοράσουν αυτά τα σπίτια λόγω του υψηλού τιμολογίου. Έτσι, το ξενοδοχείο ήταν χτισμένο γύρω από τα δύο κτίρια και τώρα έγινε κατάστημα με σουβενίρ”

Roeland Koning

“Η κ. Γου Πινγκ ήταν το μόνο πρόσωπο από 241 ιδιοκτησίες που αρνήθηκε να φύγει. Πάλεψε με τους εργολάβους και τις προσφορές για σχεδόν 3 χρόνια, αλλά τελικά έφυγε τον Απρίλιο του 2007 με πολλά λεφτά στην τσέπη της”

venture160

“Η οικογένεια Σπίγκελχαλτερ αρνήθηκε να πουλήσει το κατάστημά της στο διευρυμένο κατάστημα “Wickhams”.”

Reading Tom

“Αυτό το σαλούν αρνήθηκε να πουλήσει την ιδιοκτησία του σε μια επιχείρηση διαμερισμάτων και τώρα το διαμέρισμα πρέπει να χτιστεί γύρω του”

AllCarsEatGas

“Αυτό το σπίτι που αρνείται να πουληθεί μπλοκάρει την κίνηση στην Σανγκάι”

 Giedrė

“Ο ενοικιαστής αυτού του κτιρίου διαμερισμάτων στο Κουνμίνγκ της Κίνας πρέπει να διασχίσει ένα καμπαναριό, αφού οι εργολάβοι έσκαψαν ένα χαντάκι για να αναγκάσουν την τελευταία οικογένεια να φύγει”

Giedrė

“Ένα σπίτι βρίσκεται στη μέση ενός δρόμου που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Νάνιγκ, Κίνα, τον Απρίλιο του 2015. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έφτασε σε συμφωνία με την τοπική αρχή σχετικά με την αποζημίωση του για την κατεδάφιση”

China Stringer Network / Reuters

“Κάτοικοι της περιοχής Γουάνγκφου της Σαγκάης αποφάσισαν συλλογικά να μην εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Ο Τάο Γουέιρεν κάθεται μπροστά από το διώροφο σπίτι του, το οποίο περιβάλλεται από κτίρια συγκροτήματος υψηλών προδιαγραφών”

Aly Song / Reuters

“Ολόκληρο το συγκρότημα “Rockefeller Plaza” μετάκινήθηκε, λόγω αυτών των δύο κτιρίων των οποίων οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να πουλήσουν”

ScoutingNY

“Στην Κίνα έφτιαξαν έναν ποταμό για να περικυκλώνουν τους κατόχους των σπιτιών οι οποίοι αρνήθηκαν να μετακινηθούν από το 900χρονο χωριό τους”

Imaginechina/ Rex Features

“Το τελευταίο σπίτι στην περιοχή αυτή βρίσκεται μπροστά σε ένα εμπορικό κέντρο στην επαρχία Χουνάν της Κεντρικής Κίνας”

Stringer Shanghai / Reuters

“Zει στο μερικώς κατεδαφισμένο σπίτι για σχεδόν ένα χρόνο, ακόμη και αν το νερό και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κόπηκαν”

China Stringer Network / Reuters

“Το αγρόκτημα στη μέση του αεροδρομίου Ναρίτα. Οι αγρότες αρνούνται να εγκαταλείψουν τη γη τους στη μέση αυτού του αεροδρομίου στην Ιαπωνία.”

Google Maps

“Η «Γωνιά των εκατομμυρίων δολαρίων» που η Macy’s έπρεπε να χτίσει γύρω του και έπειτα να κρυφτεί πίσω από έναν πίνακα διαφημίσεων”

wik

“Ο τελευταίος οίκος μιας παλιάς γειτονιάς στέκεται μόνος σε ένα μελλοντικό “Shanghai World Expo 2010″ πάρκινγκ, κάτω από μια γέφυρα του Νάνπου, στις 6 Απριλίου 2010, στη Σαγκάη της Κίνας. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ο Σι Γιούτζι. Το σπίτι καταστράφηκε ημέρες αργότερα και ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε σε ένα κοιτώνα των εργαζομένων”

Lucas Schifres / Getty

“Ένας νέος αυτοκινητόδρομος στην Κίνα έχει κοπεί στα δύο, αφού ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού αρνήθηκε να πουλήσει το σπίτι του. Ο ιδιοκτήτης σκέφτεται εδώ και χρόνια εάν θα μετακινηθεί ή όχι”

CEN

“Τα σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να μετακομίσουν, στον τομέα των κατασκευών στο Ταϊγιουάν, επαρχία Σάνξι της Κίνας”

VCG

“Αυτό το σπίτι κάθεται πάνω σε ένα ανάχωμα πάνω από το επίπεδο του εδάφους, επειδή έσκαψαν τη γη γύρω από αυτό”

China Stringer Network / Reuters
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News