34χρονος ελληνοαμερικανός o νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy

30 Σεπτεμβρίου, 2017 7:48 ΜΜ
More videos

Ο Ντάρεν Μιτρόπουλος αγόρασε το σπίτι από τον Χέφνερ το 2016, με τον όρο ο Μr Playboy να μείνει εκεί μέχρι τον θάνατό του. Τον Ιούλιο του 2016, ο Χιου Χέφνερ πούλησε την έπαυλη του Playboy στον γέιτονά του, Ντάρεν Μητρόπουλος, για 100 εκατομμύρια δολάρια, με τον όρο ο ίδιος να συνεχίσει να ζει στο σπίτι μέχρι τον θάνατό του και ο νέος ιδιοκτήτης να μην ανακαινίσει τα ιδιωτικά διαμερίσματα του Χέφνερ – την θρυλική κρεβατοκάμαρά του δηλαδ- όσο ο Χέφνερ θα ήταν εν ζωή.

Ο Χιου Χεφνερ πέθανε στην βίλα του, σε ηλικία 91 ετών στις 28 Σεπτεμβρίου. Πλέον, ο Ντάρεν Μιτρόπουλος, χρυσός κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας δισεκατομμυρίων, είναι και ουσιαστικά ο απόλυτος ιδιοκτήτης της πιο διάσημης έπαυλης του κόσμου.

Το 2009, ο 33χρονος Έλληνας δισεκατομμυριούχος είχε αγοράσει – πάλι από τον Χέφνερ – την γειτονικό απίστι, έναντι 18 εκατ δολαρίων, όπου και εγκατάστηκε ο ίδιος. Τώρα που ο γέιτονάς του απεβίωσε, ο Μητρόπουλος σκοπεύει να ενώσει τα δύο ακίνητα σε μία τεράστια, υπερπολυτέλη έκταση.

Ο Ντάρεν Μιτρόπουλος είναι ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co και συνιδιοκτήτης της Hostess Brands και – όταν αγόρασε την έπαυλη του Playboy – έγινε πρωτοσέλιδο στα ξένα μέσα: μέχρι και οι New York Times σκιαγράφησαν το προφίλ του.

Πέρσι ο 32χρονος συνιδιοκτήτης της Hostess Brands άνοιξε το πορτοφόλι του και έβγαλε το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσει την έπαυλη του Playboy, η αντίδραση ήταν κάτι παραπάνω από αστεία: η βίλα των περιβόητων πάρτι του Χιου Χέφνερ πήγε στα χέρια ενός ανθρώπου που κατασκευάζει γλυκά σνακ όπως τα Twinkies και τα Ho Hos.

Αγοραστής, είναι ο Ντάρεν Μιτρόπουλος, χρυσός κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας δισεκατομμυρίων, είναι ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co και πρώην συν-διευθύνων σύμβουλος της Pabst Brewing Company, ο οποίος είναι ο τύπος του ανθρώπου που -έπειτα από ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα- βάζει άνετα τον Χέφνερ για ύπνο χάρη στα ξέφρενα και κολασμένα γλέντια του.

Το πλουσιόπαιδο με το ελληνικό DNA σε μια φωτογραφία από τα social media, ποζάρει με έναν γεροδεμένο διάσημο ράπερ μέσα σε ένα ιδιωτικό τζετ φορώντας γυαλιά ηλίου και τεράστιο καπέλο. Σε μια άλλη, φωτογραφίζεται δίπλα στον πολλά βαρύ ράπερ Snoop Dogg μαζί με μια αρμαθιά Playmates στην έπαυλη του Χέφνερ.

Ο δημοσιογράφος Brooks Barners σκιαγραφεί το προφίλ του Ελληνοαμερικανού δισεκατομμυριούχου για λογαριασμό των New York Times. Ο αρθογράφος, αναφέρεται και σε μια περίπτωση που ρίχνει σκιά στο βιογραφικό του Ντάρεν και αφορά σε μια μήνυση που είχε καταθέσει το 2009 η Playmate 2002 με την κατηγορία ότι την παρενόχλησε, της επιτέθηκε με ρόπαλο, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και την έφτυσε (η μήνυση αποσύρθηκε προτού εκδικαστεί).

Ο 32χρονος είναι ιδιοκτήτης και της γειτονικής έπαυλης την οποία είχε αγοράσει το 2009 πάλι από τον Χέφνερ, έναντι 18 εκατ δολαρίων. Ο 90χρονος ιδιοκτήτης της αυτοκρατορίας του Playboy και η 30χρονη σύζυγός του Crystal Harris έχει πάντως το δικαίωμα να παραμείνει στην έπαυλη για το υπόλοιπο της ζωής του και όταν πεθάνει, τότε ο Μιτρόπουλος αναμένεται να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες.

“Σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται για το κακομαθημένο παιδί ενός δισεκατομμυριούχου”, λέει στον δημοσιογράφο ο Andrew van der Vord συν-επικεφαλής της Royal Bank of Canada. “Ο Ντάρεν είναι ένας ήσυχος, μετριόφρων τύπος, πολύ ευγενικός και διακριτικός. Έχει μια ωραία συμπεριφορά”, λέει και εξηγεί ότι “το ενδιαφέρον του για την έπαυλη του Playboy, είναι αγνό. Δεν είναι ο νέος Χιου Χέφνερ, αυτό θα ήταν ανόητο”.

Ο Ντάρεν, δεν αποφοίτησε ποτέ από το κολέγιο στο οποίο φοίτησε, ακολουθώντας σπουδές στις επιχειρήσεις στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Τη δεύτερη μόλις χρονιά φοίτησης του τα παράτησε για να εργαστεί δίπλα από τον πατέρα του. Δεν έχει ποτέ νυμφευτεί, δεν έχει παιδιά και είναι ένας συνηθισμένος νέος όπως επιμένουν οι φίλοι του. Ο ίδιος, λένε, προτιμά να περνά τα βράδια του στο σπίτι στο Chateau Marmont, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει ένα άτακτο δημόσιο προφίλ.

[dailymail] [news]

Ακολουθήστε μας στο facebook: