33χρονη πίνει τα ούρα της κάθε πρωί γιατί την βοηθούν να ξεπεράσει χρόνιες παθήσεις

25 Σεπτεμβρίου, 201812:31 ΠΜ

Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι αισθάνεται καλύτερα από ποτέ από την στιγμή που ξεκίνησε να πίνει τα ούρα της κάθε πρωί. Επίσης, τα χρησιμοποιεί για να κάνει απολέπιση και ενυδάτωση στο πρόσωπό της.

Η 33χρονη Κάιλι Όκλι από το Κεντ πίνει μισό ποτήρι με ούρα όταν κάνει τον πρωινό της περίπατο. Η ίδια ισχυρίζεται ότι την βοηθάει να φαίνεται φρέσκια και την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει πολλές χρόνιες παθήσεις.

Η καθηγήτρια γιόγκα ήταν μόλις 4 ετών διαγνώστηκε με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αισθάνεται συνέχεια κουρασμένη και να νιώθει μυικό πόνο.

Στα 15 της ανέπτυξε την αυτοάνοση νόσο Χασιμότο και αυτό της προκάλεσε υποθυρεοειδισμό.

Δύο χρόνια αργότερα της είπαν ότι είχε χρόνια κόπωση και ινομυαλγία που προκαλεί πόνο σε όλο το σώμα και κάνει και το πιο μικρό πράγμα να μοιάζει με εφιάλτη.

Μετά από όλα αυτά, η Κάιλι ισχυρίζεται ότι με μερικές γουλιές ούρων ένιωσε αμέσως την αλλαγή παρά το γεγονός ότι δεν ιατρικές αποδείξεις για τα οφέλη των ούρων.

“Η κατανάλωση ούρων δεν μπορεί να σου κάνει κακό και το βλέπω σαν φάρμακο. Δεν το σκεφτόμαστε διπλά όταν παίρνουμε φάρμακα από το φαρμακείο τα οποία έχουν παρενέργειες. Από την άλλη, τα ούρα δεν έχουν παρενέργειες και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα”, ανέφερε η Κάιλι.

“Πολλά ακριβά προϊόντα για το δέρμα περιέχουν ουρία η οποία εκκρίνεται στα ούρα. Έτσι, έχω ένα πολύ ακριβό προϊόν δωρεάν”, πρόσθεσε.

“Μελετούσα φυσικές μεθόδους θεραπείας και εντυπωσιάστηκα από τις ιστορίες επιτυχίας διάφορων ανθρώπων”, ανέφερε η Κάιλι σχετικά με το πως ανακάλυψε την θεραπεία με τα ούρα.

“Άκουσα ότι τα ούρα μπορούν να επαναφέρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να προωθήσουν την καλή υγεία και κάνουν καλό στο δέρμα. Οπότε, σκέφτηκα γιατί να μην το δοκιμάσω”, δήλωσε η 33χρονη.

Τώρα, η Κάιλι ουρεί σε ένα γυάλινο δοχείο κάθε πρωί.

“Τα πρωινά ούρα περιέχουν τις περισσότερες ορμόνες και θρεπτικά στοιχεία. Είναι λίγο αλμυρά και μπορείς να γευθείς κάποια μεταλλικά στοιχεία”, ανέφερε η 33χρονη.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News