Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
διεθνή33χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της και τώρα ζητάει διαζύγιο

33χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της και τώρα ζητάει διαζύγιο

Πολλοί άνθρωποι ενδέχεται να ζητήσουν διαζύγιο αν καταλάβουν πως αυτός που έχουν απέναντί τους δεν είναι ο σωστός άνθρωπος. Αν μια γυναίκα όμως παντρευτεί τον εαυτό της και μετά ζητήσει διαζύγιο, τι ακριβώς έχει στο μυαλό της;

Η 33χρονη Cris Galera ήρθε στο προσκήνιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν σε μια σεμνή τελετή παντρεύτηκε τον εαυτό της. Τότε είχε πει ότι κουράστηκε να βασίζεται στους άνδρες και αποφάσισε να κάνει έναν γάμο τον εαυτό της. Αλλά μετά από 90 ημέρες άλλαξε γνώμη και μάλλον δεν θέλεις να είναι σύζυγος του εαυτού της.

Γνώρισε κάποιον άλλον, «κάποιον ξεχωριστό» και ζήτησε διαζύγιο από τον εαυτό της. «Ήμουν ευτυχισμένη όσο κράτησε», είπε στην Daily Star. «Άρχισα να πιστεύω πάλι στον έρωτα όταν γνώρισα κάποιον ξεχωριστό για μένα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον γάμο της με τον εαυτό της είπε πως «Έφτασα σε ένα σημείο ωριμότητας, όπου συνειδητοποίησα ότι είναι μια δυνατή και αποφασιστική γυναίκα. Φοβόμουν πάντα να μείνω μόνη, όμως συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Όταν αυτό συνέβη, αποφάσισα να το γιορτάσω», δήλωσε.

Πλέον περιμένει το διαζύγιο, μάλλον για να ξαναπαντρευτεί, ενώ όπως είπε πλέον δεν την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου για τις επιλογές στην προσωπική της ζωή με τα μηνύματα μίσους να είναι όλον αυτόν τον καιρό ουκ ολίγα.

Τα πιο σημαντικά