32χρονη βαρέθηκε να την ρωτάνε πότε θα παντρευτεί και παντρεύτηκε τον εαυτό της

10 Οκτωβρίου, 2018 11:42 ΜΜ
More videos

Μια ελεύθερη γυναίκα που βαρέθηκε να την ρωτάνε πότε θα παντρευτεί πήρε την θαρραλέα απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της.

Η 32χρονη Λούλου Τζεμάιμα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, μπούχτισε να ακούει την οικογένειά της να της κάνει κήρυγμα για το ότι πρέπει να αποκατασταθεί κάποια στιγμή στην ζωή της.

Ωστόσο, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται αφού η Λούλου κάνει το μεταπτυχιακό της στην δημιουργική γραφή σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Έτσι, σε μια προσπάθεια να “ξεφορτωθεί” τους γονείς της αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της και έστειλε επίσημες προσκλήσεις στους φίλους και την οικογένειά της.

Η 32χρονη φόρεσε νυφικό, περπάτησε με αυτό μπροστά στους καλεσμένους και τους εξήγησε την απουσία του γαμπρού.

Η Λούλου είναι από την Ουγκάντα και παραδέχτηκε ότι οι γονείς της μπερδεύτηκαν με την απόφασή της αλλά υποστηρίζει ότι αισθάνεται τέλεια που έχει αφοσιωθεί στον εαυτό της και τις σπουδές της.

Η Λούλου εργαζόταν ως δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

“Είμαι παθιασμένη με την ζωή και έχω αφοσιωθεί στο να πετύχω τους στόχους μου και να γίνω ακαδημαϊκός. Ωστόσο, όλοι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου με ρώταγαν πότε σκοπεύω να παντρευτώ και να αποκτήσω παιδιά”, ανέφερε η Λούλου.

“Ο μπαμπάς μου μου έγραψε τον λόγο που θα έλεγα στον γάμο μου όταν ήμουν 16 ετών. Κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου η μαμά μου προσευχόταν για μένα και τα τελευταία χρόνια προσεύχεται να μου τύχει ένας καλός σύζυγος”, πρόσθεσε.

“Ωστόσο, εγώ δεν σκέφτομαι καθόλου τον γάμο”, ανέφερε η 32χρονη.

“Ο γάμος είναι μια έκφραση αγάπης και αφοσίωσης αλλά για πολλούς ανθρώπους στην πατρίδα μου παραμένει ο μοναδικός τρόπος μέσω του οποίου μπορεί να νιώσει οικονομικά ασφαλής μια γυναίκα”, ανέφερε η Λούλου.

“Οι γονείς μου μπορεί να μην ήρθαν στον γάμο αλλά την επόμενη μέρα πήγα και τους εξήγησα γιατί το έκανα. Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν ξέρει τι να πει”, πρόσθεσε.

[dailymail]