32χρονη έστελνε γuμνές φωτογραφίες σε 15χρονο και τον παρέσυρε σπίτι της για σεξ

1 Απριλίου, 20216:28 ΜΜ
More videos

Γuμνές φωτογραφίες και βίντεο έστελνε μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σε έναν έφηβο, τον οποίο παρέσυρε στο σπίτι της τελικά για να κάνουν σeξ, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η 32χρονη Kelley Gaudette συνελήφθη τη Δευτέρα περίπου 10 μήνες αφότου ο 15χρονος, τον οποίο είχε γνωρίσει τον 15χρονο σε ένα online chatroom για την κατάθλιψη, είχε βρεθεί στο σπίτι της.

Ο έφηβος, που τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη στις 24 Μαΐου, έστειλε μήνυμα στη μητέρα του μια μέρα αργότερα, λέγοντάς της ότι θα πήγαινε σε μια κλειστή κοινότητα με την ονομασία Brooksville ή Brooksridge.

Ένας φίλος του εφήβου είπε στους αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη ότι ο νεαρός είχε πληρώσει κάποιον για να τον πάει στη Φλόριντα για να συναντήσει μια γυναίκα που είχε γνωρίσει στο ίντερνετ. Στις 26 Μαΐου ο 15χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι για την υπόθεση.

«Τελικά η Gaudette πήγε μέσα στο σπίτι και κάλεσε τον έφηβο στην πόρτα για να μιλήσει με τον αστυνομικό. Καθώς του μιλούσε, ο αστυνομικός πρόσεξε ότι ο νεαρός είχε πιπιλιές στον λαιμό του», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο έφηβος είπε ότι η γυναίκα είχε πληρώσει έναν φίλο για να τον φέρει στη Φλόριντα και του είχε αγοράσει ένα κινητό για να επικοινωνούν. Είπε ακόμη ότι προσπαθούσε να ξεφύγει από ένα περιβάλλον λεκτικής βίας στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του του είπε ότι μπορεί να πάει στη Φλόριντα. Η μητέρα ωστόσο είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν είχε πάρει τα φάρμακά του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε μια δομή μέχρι να τον παραλάβει η μητέρα του. Αρνήθηκε ότι είχε σeξουαλική επαφή με την 32χρονη, το ίδιο και εκείνη. Όμως η μητέρα του βρήκε μηνύματα τον Ιούνιο που έδειχναν ότι το ζευγάρι είχε κάνει σeξ, αλλά και γuμνές φωτογραφίες και βίντεο της 32χρονης.

Ο νεαρός τελικά παραδέχτηκε αυτόν τον μήνα στις Αρχές της Νέας Υόρκης ότι η Gaudette του έστειλε γuμνές φωτογραφίες και βίντεο μέσω ενός online app. Είπε ακόμη ότι οι σeξουαλικές σχέσεις ξεκίνησαν όταν έφτασε στο σπίτι της.

Έτσι η 32χρονη συνελήφθη και της ορίστηκε εγγύηση 19.000 δολαρίων.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News