32χρονη δασκάλα έκανε σεξ με δύο μαθητές της ηλικίας 16 και 18 ετών

23 Οκτωβρίου, 2018 2:53 ΜΜ
More videos

Μία δασκάλα από το Τέξας συνελήφθη την Πέμπτη διότι είχε σeξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές της, ηλικίας 16 και 18 ετών.

Η 32χρονη Lynn Burge, η οποία δίδασκε στο Muenster High School, κατηγορείται ότι έστειλε πέντε γuμνές φωτογραφίες της στον ανήλικο μαθητή της μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με το News 12, η δασκάλα μαζί με τον 16χρονο πήγαν σπίτι της, όπου του έκανε στοματικό σeξ. Πριν από την σeξουαλική συνεύρεση, είχαν πιεί αλκοόλ, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

Οι αστυνομικοί μίλησαν με τον ανήλικο, ο οποίος ανέφερε ότι πήγαν στο σπίτι της δασκάλας του για να κάνουν σeξ, αλλά τόνισε ότι η οικογένεια της Burge απουσίαζε. Η δασκάλα υποστηρίζει ότι δεν θυμάται αν έκανε ή όχι σeξ γιατί είχε μεθύσει.

Η Burge, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εκτός από την σχέση με τον 16χρονο, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τη σύναψη σeξουαλικών σχέσεων με έναν 18χρονο μαθητή της.

Η 32χρονη έκανε σeξ με τον 18χρονο την ημέρα των γενεθλίων της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι της αδελφής της. Ο 18χρονος αποκάλυψε ότι έκαναν σeξ χωρίς προφυλάξεις.

Παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 50 ετών.

Πηγή: Dailymail