Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
διεθνή30χρονος έσπασε το πόδι της κοπέλας του γιατί δεν έβρασε καλά τα...

30χρονος έσπασε το πόδι της κοπέλας του γιατί δεν έβρασε καλά τα μακαρόνια

Ένας άντρας έσπασε το πόδι της κοπέλας του επειδή δεν μαγείρεψε σωστά τα μακαρόνια και στην συνέχεια την ανάγκασε να συνεχίσει το μαγείρεμα.

Ο 30χρονος Ντόριαν Ράιτ άρπαξε την κοπέλα του από τον λαιμό, την έριξε κάτω και της έσπασε το ένα πόδι με μια πολύ δυνατή κλωτσιά.

Στην συνέχεια ο σωματώδης Ράιτ ανάγκασε την κοπέλα του να συνεχίσει το μαγείρεμα ενώ εκείνη βρισκόταν σε απίστευτο πόνο.

Αυτή ήταν μόλις μια από τις επιθέσεις του Ράιτ στην κοπέλα του που ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Σε μια άλλη περίπτωση είχε προσπαθήσει να την πνίξει κρατώντας το κεφάλι της κάτω από μια τρεχούμενη βρύση εξαιτίας μια διαφωνίας που είχαν στο τηλέφωνο.

Επίσης, της είχε σπάσει 2 δάχτυλα, την είχε χτυπήσει στα χείλη, την προσέβαλε καθημερινά και σχολίαζε αρνητικά τον τρόπο που ντυνόταν.

Το δικαστήριο άκουσε σοκαρισμένο ότι ο Ράιτ είχε βάλει ένα μαχαίρι στο στόμα της, την απειλούσε ότι θα βιάσει την μαμά της και ότι θα της κάψει το σπίτι. Επίσης, της είχε πετάξει ένα μπέργκερ στο πρόσωπο όταν έγινε λάθος σε μια παραγγελία που είχαν κάνει.

8423b2904d3131cf3993dc5db50274cc

Ο Ράιτ την είχε αναγκάσει να παραιτηθεί από 2 δουλειές επειδή δεν του άρεσε το μέρος που δούλευε.

Πολλές φορές, ο Ράιτ κοιμόταν με ένα μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του με το οποίο απειλούσε την κοπέλα, κατέκρινε την μαγειρική της και τα ρούχα που φορούσε όταν μιλούσε σε άλλους άντρες.

Τελικά, ο Ράιτ καταδικάστηκε σε φυλάκιση και έχουν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα εναντίον ώστε να μην μπορεί να ξαναπλησιάσει την κοπέλα.

[dailymail]

Τα πιο σημαντικά