30χρονη Κινέζα έχει ξοδέψει μια περιουσία για να θέλει να μοιάζει με τους δυτικούς

15 Μαρτίου, 2018 10:52 ΜΜ
More videos

Μια αυτοαποκαλούμενη “ανθρώπινη κούκλα” έχει ξοδέψει χιλιάδες χρήματα σε αισθητικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην κούκλα Μπάρμπι.

Η 30χρονη Οφέλια Βάνιτι από το Λος Άντζελες είναι μισή Κινέζα, αλλά έχει ξοδέψει πάνω από 4.000 δολάρια σε βλεφαροπλαστικές για να κάνει τα μάτια της να μοιάζουν περισσότερο στα δυτικά πρότυπα.

Επίσης, έχει κάνει ρινοπλαστική, κάνει κάθε μήνα ενέσεις Μπότοξ και ενέσεις για να διατηρεί τα χείλη της μεγάλα.

Παρά τις μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει ήδη, θέλει να κάνει προσθετική στήθους και γλουτών, να λευκάνει το δέρμα της και σκέφτεται να αφαιρέσει 4 με 6 πλευρά για να έχει αδύνατη μέση.

Δείτε το βίντεο

“Νομίζω ότι η Μπάρμπι είναι θρυλική. Σίγουρα δεν προσπαθώ να γίνω ρατσίστρια. Ειδικά σήμερα υπάρχουν κούκλες διαφορετικού ύψους, χρώματος δέρματος και καταγωγής, αλλά πάντα μου άρεσε περισσότερο η θρυλική εμφάνιση της Μπάρμπι”, ανέφερε η 30χρονη.

“Γι’ αυτό αποφάσισα να αποκτήσω μια πιο συνηθισμένη εμφάνιση. Είχα ανάγκη αυτή την επέμβαση εδώ και 6 χρόνια και πολλοί άνθρωποι με έχουν πειράξει ή κοροϊδέψει για τα μάτια μου, οπότε ελπίζω ότι αυτή η επέμβαση θα μου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι”, πρόσθεσε.

“Όταν ήμουν στο λύκειο ήμουν ανορεξική, αλλά το ξεπέρασα. Βέβαια, δεν νομίζω ότι έχω επανέλθει πλήρως γιατί η αυτοπεποίθησή μου είναι πολύ χαμηλή και πάσχω από μια διαταραχή σωματικής δυσμορφίας. Νομίζω ότι ο λόγος που προσπαθώ τόσο πολύ να μοιάσω με ανθρώπινη κούκλα είναι η πολύ χαμηλή μου αυτοπεποίθηση”, δήλωσε η Οφέλια.

“Σίγουρα θα κάνω προσθετική στήθους και γλουτών και μια διαδικασία, η οποία αλλάζει μόνιμα το χρώμα των ματιών με την προσθήκη εμφυτεύματος.”

Ο σύντροφός της πιστεύει ότι κάνει όλες αυτές τις αισθητικές επεμβάσεις, επειδή δεν αισθάνεται μοναδική και ξεχωριστή.

3 μήνες μετά την βλεφαροπλαστική η Οφέλια παραδέχεται ότι είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. 

“Σίγουρα, η επέμβαση με βοήθησε να νιώσω πιο ωραία με την εμφάνισή μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό”, ανέφερε.

Η Οφέλια μετά την βλεφαροπλαστική.

Κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Η Οφέλια μαζί με το αγόρι της.

Η καινούργια της εμφάνιση ενισχύει την αυτοπεποίθησή της και την κάνει να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της.

[dailymail]