30χρονη έκοψε το δάκτυλο της γιατί θέλει να το φοράει σαν μενταγιόν

16 Φεβρουαρίου, 2018 11:29 ΠΜ
More videos

Σε άλλο… επίπεδο έφτασε την «τέχνη» του body modification μία Βρετανή από το Έσσεξ, η οποία δεν δίστασε να ακρωτηριάσει το χέρι της για να φτιάξει ένα πρωτότυπο μενταγιόν.

Η Torz Reynolds, η οποία είναι γεμάτη από τατουάζ και πίρσινγκ (η ίδια μάλιστα ασκεί το επάγγελμα της body piercer) αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει πιο… προχωρημένο με το σώμα της, εμπνευσμένη από την αγάπη της για τα παράξενα κοσμήματα.

Δείτε το βίντεο

Έτσι, έκοψε το μισό δαχτυλάκι του χεριού της με μια τανάλια και το έβαλε στην κατάψυξη για να διατηρηθεί. Λίγο καιρό αργότερα, το έβγαλε από το ψυγείο και το τοποθέτησε σε ένα διαφανές φυαλίδιο γεμάτο με οινόπνευμα, το οποίο στη συνέχεια μετέτρεψε σε μενταγιόν.

Ένα χρόνο μετά, η γυναίκα δεν μετανιώνει καθόλου για την πράξη της. Πρόσφατα μάλιστα γιόρτασε τον έναν χρόνο ζωής του «wiggles», όπως αποκαλεί το κομμένο της δάχτυλο.

Ο σύντροφός της, που δηλώνει ότι του αρέσει πολύ το… κομμένο δάχτυλο της αγαπημένης του, της χάρισε καπελάκια για να τα φοράει στο «άλλο μισό» του wiggles που απομένει (προς το παρόν) στο χέρι της.

[dailymail]