Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
Ελλάδα300 τ.μ. στην Ηρώδου Αττικού: Αuτό είναι το νέο πολuτελές σπίτι του...

300 τ.μ. στην Ηρώδου Αττικού: Αuτό είναι το νέο πολuτελές σπίτι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ βρήκαν ένα νέο πολυτελές σπίτι στην Αθήνα 300 τ.μ. και πιο συγκεκριμένα στην Ηρώδου Αττικού.

Μετά τον Φίλιππο και τη σύζυγό του Νίνα Φλορ που αγόρασαν των 320 τ.μ. ρετιρέ της οικογένειας ΦΙΞ στην πολυκατοικία δίπλα από το Μέγαρο Μαξίμου και ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ θα μένουν λίγα μέτρα πιο κάτω. Πιο συγκεκριμένα στην πολυκατοικία art deco με στοιχεία νεοκλασικισμού, που συνορεύει με την πολυκατοικία της οικογένειας Λεβέντη, όπου στο ρετιρέ της κάποτε διέμενε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Στο νούμερο 23 της Ηρώδου του Αττικού λίγα κυριολεκτικά μέτρα από το Προεδρικό Μέγαρο ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κάτω από άκρα μυστικότητα βρήκαν τη νέα τους κατοικία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, πρόκειται για ένα διαμέρισμα τριακοσίων τετραγωνικών, όχι ρετιρέ αλλά δεύτερου ορόφου, με μπαλκόνι και θέα στον Εθνικό κήπο και το άγαλμα του Γεωργίου Καραϊσκάκη στον κήπο του Ζαππείου.

irodou attikou spiti pavlou santal

Στο νούμερο 23 της Ηρώδου του Αττικού είναι το νέο διαμέρισμα του Παύλου και της Μαρί – Σαντάλ

Έχει τρεις μεγάλους χώρους υποδοχής, τρία υπνοδωμάτια το ένα master με δικό του μπάνιο, δυο μπάνια ένα wc, μεγάλη κουζίνα με breakfast area, δωμάτιο υπηρεσίας, βοηθητικούς χώρους, δυο μεγάλα χωλ, αποθήκη και αυτόνομη θέρμανση. Το ζευγάρι μάλιστα ανάρτησε και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το μπαλκόνι της κατοικίας τους με φόντο το άγαλμα του Καραϊσκάκη που βρίσκεται στην νότια Ανατολική πλευρά του Ζαππείου. Όσο για την τιμή; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σαράντα τέσσερις χιλιάδες το τετραγωνικό χωρίς κανείς να υπολογίσει το όροφο και τη θέα!

Τα πιο σημαντικά