300 ευρώ που είναι το πρόστιμο, είναι μόνο οι γαρίδες που πήρε

15 Μαρτίου, 2021 12:58 ΜΜ
More videos

Η Ελένη Μενεγάκη έφυγε από τα Μελίσσια και πήγε στη Βαρβάκειο για να ψωνίσει τα απαραίτητα για το σαρακοστιανό τραπέζι, ωστόσο, η απόσταση αυτή δεν είναι… δύο χιλιόμετρα

Η ανάρτησή της στο Instagram προκάλεσε αντιδράσεις και πάρα πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι πήγε τόσα χιλιόμετρα μακριά για να ψωνίσει, την ώρα που υπάρχει απαγόρευση.

Όπως ήταν φυσικό, το όλο θέμα σχολιάστηκε αρκετά και στο Πρωινό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλιστα, σχολίασε με χιούμορ: «300 ευρώ που είναι το πρόστιμο, είναι μόνο οι γαρίδες που πήρε».

Κύμα αντιδράσεων από χρήστες του instagram ξεσήκωσε η… επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη εν μέσω lockdown, το πρωί της Κυριακής, στη Βαρβάκειο αγορά, για να κάνει τα ψώνια για το σαρακοστιανό τραπέζι της.

“Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας!”, έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της, με φόντο τα θαλασσινά.

Η ανάρτηση φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς χρήστες του Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει μετακινηθεί πολύ μακριά από την κατοικία της στα βόρεια προάστια, μη τηρώντας τους περιορισμούς του lockdown, που προβλέπουν ότι δεν θα πρέπει να μετακινούμαστε πέραν των δύο χιλιομέτρων από τη μόνιμη κατοικία μας.

Κάποια από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν: “Σε άλλο δήμο; Ή επειδή εισαι γνωστή δεν θα σε γράψουν;”, “Μάλλον είναι περσινή φωτογραφία, αποκλείεται να δηλώνει έτσι απροκάλυπτα ότι παρανομεί. Εκτός αν μετακόμισε στο Μοναστηράκι”, “Με ποιον κωδικό πάμε στην κεντρική ψαραγορά από άλλο Δήμο;”, “Πώς πήγατε σε άλλο δημο; α ναι ξέχασα μόνο για εμάς ισχύουν τα μέτρα”, “Σε άλλο Δήμο; δεν δίνετε καλό παράδειγμα”.

Πολλοί βέβαια την υποστήριξαν, λέγοντας ότι δεν είναι η μόνη που το κάνει, απλά η Ελένη Μενεγάκη είναι αναγνωρίσιμη.

Ακολουθήστε μας στο facebook: