30 τεράστια ζώα μοιάζουν ψεύτικα αλλά είναι εντελώς πραγματικά!

26 Μαΐου, 2016 2:20 ΠΜ
More videos

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά μεγάλα ζώα στον κόσμο μας. Μερικά από αυτά είναι ο ελέφαντας, η μπλε φάλαινα και το γιγάντιο καλαμάρι.

Αυτό που δεν σκεφτόμαστε είναι πως υπάρχουν ανωμαλίες στο ζωικό βασίλειο όπως ακριβώς και με τους ανθρώπους. Πολλά πλάσματα ξεπερνούν το κανονικό τους μέγεθος και τείνουν να γίνουν απίστευτα τεράστια.

Η λίστα που θα δείτε παρακάτω αποτελεί μια αφιέρωση σε αυτά τα ζώα, από το ψηλότερο άλογο του κόσμου και το πιο μεγάλο σαλιγκάρι ως το γουρούνι που ζυγίζει 2.000 κιλά. Όταν δείτε πόσο μεγάλα είναι θα τρομάξετε. Το #17 είναι πέρα από κάθε φαντασία.

#1 Καβούρι Coconut

Αυτά τα μεγάλα οστρακόδερμα μπορούν να φτάσουν τα 4 κιλά και τα 91 εκατοστά, κάτι που τα καθιστά τα μεγαλύτερα ζωντανά αρθρόποδα στον κόσμο. Πήραν το όνομά τους από την ικανότητα που έχουν να σπάνε καρύδες με ευκολία.

#2 Chilli η Μεγάλη Αγελάδα

Η μεγάλη αγελάδα ονομάζεται Chili και είναι γνωστή ως ευγενικός γίγαντας. Είναι ένα βοοειδές που φτάνει τα 1,83 μέτρα και ζυγίζει περισσότερο από 1 τόνο. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της είναι πολύ γλυκιά και τρυφερή παρά το εκφοβιστικό της μέγεθος.

#3 Τεράστιο Τριζόνι Weta

Ο γίγαντας Weta είναι μεγαλύτερος από οποιοδήποτε άλλο έντομο του κόσμου και γεμίζει εύκολα το χέρι ενός άνδρα ενήλικα. Με άλλα λόγια, αυτό το έντομο δεν είναι σαν τα άλλα χαριτωμένα τριζόνια με τα οποία είμαστε εξοικειωμένοι.

#4 Moose το Άλογο

Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια μάζα αυτού του μεγαλοπρεπούς θηρίου, το όνομά του, του ταιριάζει. Έχει το εντυπωσιακό ύψος των 1,93 μέτρων και αποτελείται από καθαρό μυ.

#5 Σκώρος/Νυχτοπεταλούδα “Ηρακλής”

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 25,4 εκατοστά.

#6 Πτερόπους Bismarck

Σκεφτείτε αυτό το πλάσμα ως μια μεγάλη και τρομακτική νυχτερίδα. Βρέθηκε στη Νέα Γουινέα και φτάνει κατά μέσω όρο τα 1,5 κιλά ενώ το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 1,2 με 1,5 μέτρα.

#7 Darius ο Λαγός

Αυτός ο γλυκός αλλά μεγάλος λαγός φτάνει τα εντυπωσιακά 1,3 μέτρα, κάτι που τον καθιστά τον περήφανο ιδιοκτήτη του Ρεκόρ Γκίνες ως το ψηλότερο λαγουδάκι. Επίσης είναι το μοντέλο του πραγματικού Πασχαλινού Λαγού.

#8 Oarfish (ψάρι-κουπί)

Το συγκεκριμένο ψάρι βρέθηκε σε μια ακτή και ήταν τόσο μεγάλο που χρειάστηκαν 10 άνθρωποι για να το κρατήσουν. Ας ελπίσουμε πως κανείς δεν θα έρθει αντιμέτωπος με αυτό το πλάσμα μέσα στο νερό.

#9 Footlocker Αρουραίος

Όχι, δεν είναι αυτή η τεχνική ονομασία αυτού του τεράστιου τρωκτικού. Το τρομακτικό πλάσμα ήταν απλά σε ένα μπαούλο στο Bronx της Νέας Υόρκης.

#10 Gibson ο Μεγάλος Δανός

Ο Gibson, ο μεγάλος Δανός φτάνει τα 2,1 μέτρα σε ύψος και τα 170 κιλά. Είναι το ψηλότερο σκυλί του κόσμου και μας αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να είμαστε ίδιοι με τους φίλους μας για να περνάμε καλά.

#11 Το Μεγάλο Γουρούνι

Το μεγάλο αυτό γουρούνι ζύγιζε 899,9 κιλά. Αναφέρθηκε πως έφτασε τα 2,5 μέτρα ενώ η περιφέρειά του έφτασε τα 2,2 μέτρα. Δυστυχώς, δεν είναι μια εν ζωή με τα άλλα πλάσματα.

#12 Stewie ο Γάτος

Ο Stewie ήταν ο μεγαλύτερος γάτος στον κόσμο και ήταν εντυπωσιακός. Δυστυχώς, από τότε που πήρε τον τίτλο, απεβίωσε.

#13 Ο Μεγάλος Jake το Άλογο

Ο Μεγάλος Jake έφτανε τα 2,1 μέτρα και ζύγιζε περίπου 2.600 κιλά. Οι άνθρωποι χρειαζόντουσαν κυριολεκτικά μια σκάλα για να ανέβουν πάνω του.

#14 Τεράστια Αφρικανικά Σαλιγκάρια

Τα τεράστια Αφρικανικά Σαλιγκάρια κατάγονται από την Ανατολική Αφρική και πρόκειται για το μεγαλύτερο είδος σαλιγκαριού. Μπορείτε να φανταστείτε το μονοπάτι ίχνους που θα αφήνουν πίσω τους;

#15 Γιγάντια Σαλαμάνδρα από την Κίνα

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αμφίβιο του κόσμου και φτάνει τα 1,8 μέτρα σε μάκρος. Είναι άκρως απειλούμενο είδος και μπορεί να βρεθεί σε συγκεκριμένες περιοχές της Κίνας.

#16 Κροκόδειλος της Θάλασσας

Αυτό το πλάσμα φτάνει τα 6,4 μέτρα από τη μύτη ως την ουρά του και αιχμαλωτίστηκε από 100 αποφασισμένους άνδρες μετά από 3 εβδομάδες κυνηγιού στις Φιλιππίνες. Ήταν υπεύθυνος για το θάνατο τουλάχιστον 1 ψαρά και τρομοκρατούσε τους χωρικούς για περισσότερο από 20 χρόνια.

#17 Γιγάντιος George ο Μεγάλος Δανός

Αυτός ο σκύλος ζυγίζει 111.1 κιλά και είναι ο καλύτερος φίλος αυτού του άνδρα, ενώ είναι επίσης φύλακας και λατρεύει να κάθετε στον καναπέ. Είναι ουσιαστικά σαν να έχεις μέσα στο σπίτι σου ένα άλογο.

#18 Αφρικανός Βάτραχος Γολιάθ

Ο Γολιάθ ζει στο Καμερούν και την Ισημερινή Γουινέα και κατά μέσω όρο φτάνει τα 3,2 κιλά και τα 33 εκατοστά. Είναι ένας ξεχωριστός βάτραχος, έτσι;

#19 Μέδουσες της Nomura

Μπορεί κανείς να τις βρει στα ύδατα ανοικτά των ακτών της Κίνας και της Ιαπωνίας και είναι βρώσιμες. Το μέσο μήκος τους φτάνει τα 2 μέτρα και τα 199,6 κιλά ενώ πολλές φορές αναποδογυρίζουν τις βάρκες των ψαράδων που προσπαθούν να τις πιάσουν.

#20 Λυκόψαρο

Βρέθηκε κάπου στα βάθη του ποταμού Mekong και φτάνει τα 2 μέτρα σε μάκρος ενώ ζυγίζει 29,9 κιλά. Είναι το μεγαλύτερο ψάρι γλυκού νερού που πιάστηκε ποτέ.

#21 Blossom η Αγελάδα

Με ύψος περίπου 2 μέτρα και βάρος 2.000 κιλά, η Blossom κατέχει τον τίτλο της ψηλότερης αγελάδας. Ένα παιδί μπορεί να περπατήσει κάτω από την αγελάδα χωρίς να πρέπει να σκύψει.

#22 Τεράστιος Χοίρος

Αυτό το τεράστιο πλάσμα ζυγίζει 1,051 κιλά και φτάνει τα 2,7 μέτρα. Κρίμα που έπρεπε να το σκοτώσουν.

#23 Γιγάντια Αράχνη

Η αράχνη του Λάος που τρώει πουλιά ζυγίζει περισσότερο από 41 κιλά και τρομοκρατεί όποιον βρεθεί δίπλα της.

#24 Tαύρος “Field Marshall”

Ζυγίζει περισσότερο από 1.587 κιλά και είναι ο μεγαλύτερος ταύρος στον κόσμο. Παρόλα αυτά, τα πόδια του είναι κάπως μέτρια.

#25 Ηρακλής ο Γάτος

Όχι, δεν είναι ούτε τίγρης ούτε λιοντάρι. Είναι υβρίδιο: λίγρης. Αυτό το ζώο αποτελεί τη μεγαλύτερη γάτα στον κόσμο και ζυγίζει περίπου 900 κιλά. Για χρόνια οι άνθρωποι πίστευαν πως πρόκειται απλά για μύθο αλλά υπάρχουν περίπου από το 1900.

#26 Ηρακλής ο Σκύλος

Το Βρετανικό Mastiff Ηρακλής κρατά το Ρεκόρ Γκίνες ως το Μεγαλύτερο σκυλί του κόσμου. Το βάρος του είναι 282 κιλά και η περιφέρεια του λαιμού του αγγίζει το 1 μέτρο.

#27 Radar Το Βέλγικο Draught Άλογο

Ο Radar είναι ένα βελγικό άλογο που κρατά τον τίτλο του πιο ψηλού αλόγου εν ζωή. Φτάνει τα 1,8 μέτρα από την οπλή ως τον ώμο και ζυγίζει πάνω από έναν τόνο.

#28 Φάλαινα Καρχαρίας

Ο μεγαλύτερος καρχαρίας που βρέθηκε ποτέ, πιάστηκε στις ακτές της Κίνας. Ζυγίζει περίπου 8 τόνους.

#29 Ιαπωνική Αράχνη Κάβουρας

Κατά μέσο όρο φτάνει τα 19,1 κιλά και τα 3,7 μέτρα ενώ έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα ποδιών από όλα τα καβούρια.

#30 Τεράστιο Φλαμανδικό Κουνέλι

Πρόκειται για ένα κουνέλι που η προέλευσή του χρονολογείται από το 1,500 και είναι ένα μεγάλο κατοικίδιο. Μπορεί να γίνει τόσο μεγάλο, όσο και ένα σκυλί.

Ακολουθήστε μας στο facebook: