Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
γυναίκα3 τραγικά λάθη των γυναικών κατά την περιποίηση προσώπου

3 τραγικά λάθη των γυναικών κατά την περιποίηση προσώπου

Υπάρχουν τρία λάθη σχετικά με την περιποίηση προσώπου τα οποία οι περισσότερες γυναίκες κάνουν καθημερινά εν αγνοία τους…

στην προσπάθειά τους να είναι όμορφες και να διατηρηθούν νέες. Δυστυχώς, όμως, η επανάληψη των λαθών αυτών έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πλένουν το πρόσωπό τους μόνο το πρωί

Πιο βασικό από το πρωινό πλύσιμο του προσώπου είναι το βραδυνό. Με δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου τα κύτταρα της επιδερμίδας αναπλάθονται και αναζωογονούνται οι πόροι πρέπει να είναι καθαροί για να μπορούν να ανασαίνουν.

Χρησιμοποιούν υπερβολική ποσότητα ενυδατικής

Η χρήση της ενυδατικής κρέμας είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση και μάλιστα πρωί – βράδυ προκειμένου να μην αφυσατώνεται η επιδερμίδα, ωστόσο μεγάλη ποσότητα κρέμας ή και χρήση πάνω από δυο φορές την ημέρα μπορεί ακόμη και να αλλοιώσει τον τύπο της επιδερμίδας μιας γυναίκας.

Βγάζουν τα φρύδια σου πολύ κοντά στον καθρέφτη

Το κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Οταν θέλουν να βγάλουν τα φρύδια τους κολλάνε το πρόσωπό τους στον καθρέφτη σε μια προσπάθεια να μην τους ξεφύγει ούτε μια τριχούλα. Ομως, με αυτόν τον τρόπο δεν έχουν συνολική εικόνα του προσώπου και έτσι το αποτέλεσμα καταλήγει, συνήθως, να μην είναι καθόλου συμμετρικό

via

Τα πιο σημαντικά