3 ονόματα-φωτιά ανάμεσά τους: Οι δημοσιογράφοι που θα μήνυαν Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης ζητώντας τους από 500.000€

26 Απριλίου, 2022 4:07 ΜΜ
More videos

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν -ή τουλάχιστον έμοιαζαν- ενωμένοι μέχρι να εμφανιστεί η γνωμάτευση για την κεταμίνη που οδήγησε στην προφυλάκισή της. Είχαν ένα κοινό μέτωπο και έδειχναν διατεθειμένοι να κινηθούν νομικά κατά δημοσιογράφων, όπως σκόπευαν να κάνουν κατά γιατρών από το Καραμανδάνειο.

Τελικά, η προφυλάκιση της Πισπιρίγκου προκάλεσε ένα σοκ στην πίστη του Δασκαλάκη πως θα μπορούσαν να κερδίσουν τις δίκες και οι μηνύσεις δεν έγιναν.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», που έχει αποκαλύψει πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, Δασκαλάκης και Πισπιρίγκου είχαν μια λίστα με 15 ονόματα δημοσιογράφων τους οποίους θα μήνυαν με αξίωση 500.000 ευρώ για ψυχική οδύνη και συκοφαντία. Ανάμεσα τους ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από το MEGA, ο Πέτρος Κουσουλός, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ρήξη ανάμεσά τους, επομένως ήρθε όχι τόσο γιατί η Ρούλα βρέθηκε κατηγορούμενη, αλλά γιατί αυτό συνεπαγόταν πως δε θα είχαν καμία τύχη στις δίκες κατά των δημοσιογράφων!

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, ότι δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο, από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτήσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος.

Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500 χιλιάρικα. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι ήταν εκεί στο πεντακοσάρικο», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.