Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
διεθνή2χρονος βρήκε ξεκλείδωτο το κινητό της μητέρας του και παρήγγειλε 31 τσίζμπεργκερ

2χρονος βρήκε ξεκλείδωτο το κινητό της μητέρας του και παρήγγειλε 31 τσίζμπεργκερ

Μια μητέρα από το Τέξας πήρε ένα σημαντικό μάθημα σχετικά με το να αφήνει το κινητό της τηλέφωνο ξεκλείδωτο αφού ο 2χρονος γιος της παρήγγειλε κατά λάθος 31 cheeseburger.

Πριν λίγες μέρες η Kelsey Golden μετέφερε φωτογραφίες από το τηλέφωνό της στον υπολογιστή της όταν ο μικρός γιος της Barrett άρχισε να “χαζεύει” στο κινητό της, ανέφερε στο CNN.

Η Golden εξήγησε ότι ο γιος της λατρεύει τη λειτουργία κάμερας στο τηλέφωνό της. “Του αρέσει να κοιτάζει την αντανάκλασή του”, είπε, αντί να παίζει παιχνίδια ή να κάνει άλλες δραστηριότητες στο κινητό της.

Αλλά αυτή τη φορά, ο μικρός δεν κοίταζε μόνο την αντανάκλασή του. “Άρχισε να πιέζει την οθόνη, να την περιστρέφει σαν το χέρι του να είναι τρενάκι”, δήλωσε.

Μετά από λίγα λεπτά η γυναίκα είδε ένα όχημα να σταματάει και έναν άνδρα να βγάζει μια μεγάλη τσάντα με πολλά cheeseburger από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων.

Στην αρχή νόμιζε ότι ο άνδρας πήγε σε λάθος σπίτι. “Τότε κατάλαβα ότι ο Barrett έπαιζε με το τηλέφωνό μου”, είπε. “Γύρισα πίσω και κοίταξα το τηλέφωνό μου και δόθηκε μια παραγγελία εκείνη την ώρα που έπαιζε με αυτό”.

Η παραγγελία ήταν ακόμη πιο ακατάλληλη γιατί “σε κανέναν στην οικογένειά μας δεν αρέσουν τα cheeseburgers”, είπε η Golden. Έτσι αποφάσισε να τα κάνει δωρεά μέσω του λογαριασμού της στο facebook ενώ έδωσε και σε γείτονες.

Η Golden ελπίζει ότι η παραγγελία του γιου της θα βοηθήσει να ομορφύνει τις μέρες των ανθρώπων. “Ελπίζω να σκορπίσει λίγο γέλιο σε έναν θλιβερό, σκοτεινό κόσμο”, τόνισε.

Τα πιο σημαντικά