2χρονη με τεράστια γλώσσα κινδυνεύει να πνιγεί αν δεν εγχειριστεί άμεσα

19 Δεκεμβρίου, 2017 6:40 ΜΜ
More videos

Μια 2χρονη κοπέλα πνίγεται σιγά σιγά εξαιτίας της τεράστιας γλώσσας της και μπορεί να πεθάνει, επειδή η οικογένειά της δεν έχει χρήματα για την επέμβαση που χρειάζεται να κάνει.

Η Ζριλ Κρουζ από την Μανίλα στις Φιλιππίνες πάσχει από λεμφιαγγείο, δηλαδή μια πάθηση που αποτελείται από επικίνδυνες κύστες πάνω στην γλώσσα.

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, οι οποίοι της έβαλαν αναπνευστικό σωλήνα, πληρώνουν προς το παρόν για τις χημειοθεραπείες της σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τη κρατήσουν ζωντανή.

Η 22χρονη Μαίρη και ο 28χρονος Γκέρι αγωνιούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της κόρης τους, οι οποίες θα δείξουν αν μπορεί να κάνει επέμβαση ή όχι.

Η κατάστασή της θα μπορούσε να θεραπευτεί σχετικά εύκολα με μια επέμβαση στην Αγγλία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και άλλες ανεπτυγμένες χώρες.

Ωστόσο, η κατάσταση της Ζριλ μπορεί να είναι μια από τις σπάνιες φορές που η περίπτωσή της μπορεί να αποβεί μοιραία.

Η Ζριλ Κρουζ από την Μανίλα στις Φιλιππίνες πάσχει από λεμφιαγγείο, δηλαδή μια πάθηση που αποτελείται από επικίνδυνες κύστες πάνω στην γλώσσα.

Η πάθηση της Ζριλ ξεκίνησε όταν γεννήθηκε, όταν εντόπισαν ότι η γλώσσα της ήταν πρησμένη.

Δείτε το βίντεο

Οι τοπικοί γιατροί ήταν κατηγορηματικοί ότι η κατάσταση της μικρής δεν ήταν ανησυχητική, αλλά αργότερα τους είπαν ότι η κόρη τους πάσχει από λεμφιαγγείο.

“Η Ζριλ είναι το καλύτερο δώρο που μπορούσαμε να έχουμε. Δεν ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά σίγουρα θα φροντίσουμε αυτά τα Χριστούγεννα να της μείνουν αξέχαστα”, ανέφερε η μητέρα της μικρής.

Αν ο όγκος μειωθεί, οι γιατροί θα την εγχειρήσουν τον Ιανουάριο, αλλά οι γονείς θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν μόνοι τους την επέμβαση.

Η κατάσταση της είναι μια σπάνια ασθένεια του λεμφικού συστήματος που συχνά προκαλεί μεγάλες κύστες.

Η περίπτωση της Ζριλ μπορεί να είναι μια από τις λίγες που μπορεί να αποβεί μοιραία.

Στις αναπτυσσόμενες χώρες, οι άνθρωποι μπορεί να περάσουν όλη τους την ζωή χωρίς ιατρική παρακολούθηση.

Η Ζριλ άρχισε να παίρνει φάρμακα πριν από λίγο καιρό χάρη σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής της.

“Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δουλεύουμε και κάνουμε όσο περισσότερη οικονομία γίνεται για το καλό της κόρης μας. Προσευχόμαστε τα φάρμακα να έχουν αποτέλεσμα και να μπορέσει να εγχειριστεί τον Ιανουάριο”, ανέφερε η μητέρα της.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: