29χρονος ηθοποιός μέσα από τις φυλακές: «Δεν βίασα τον ταξιτζή, είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων»

23 Νοεμβρίου, 2018 4:41 ΜΜ
More videos

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση πώς γνωστός ηθοποιός, αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν», κατηγορείται για απόπειρα βιασμού οδηγού ταξί. Πρόκειται για μια περίεργη ιστορία που εκτυλίχθηκε στους Αμπελόκηπους. Ο 29χρονος ηθοποιός συνελήφθη, το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, με την κατηγορία των ασελγών πράξεων σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί, στον καφέ του οποίου φέρεται να έριξε το ναρκωτικό του βιασμού.

Ο 29χρονος, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, μίλησε αποκλειστικά στο «Μαζί σου» και έδωσε για πρώτη φορά τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής προβλήθηκε σε βίντεο on air.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Είναι όλα ψευδή. Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων και δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό που γίνεται όλο αυτό. Είμαι μπερδεμένος. Εγώ είχα ραντεβού να πάω να συνευρεθώ, γι’ αυτό βρέθηκαν αυτά που βρέθηκαν μέσα στην τσάντα μου. Δεν είχα την ανάγκη κανενός. Είχα μιλήσει με τον άνθρωπο που θα βρισκόμουν… Πριν το ραντεβού είχα να κάνω κάποια ψώνια από ένα sex shop, προφανώς για αυτό το ραντεβού. Αυτό ήταν και η αφορμή να μιλήσουμε πιο ανοιχτά για την δική του ζωή. Δεν γνωριζόμασταν από πριν… Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι, όπως λέει, απλά όταν είδε το μαγαζί θέλησε να πάει να ουρήσει. Εγώ επειδή πεινούσα πήρα να φάω ένα σάντουιτς, μετά παρήγγειλε αυτός. Όταν ήταν η στιγμή να πληρώσουμε έδωσα εγώ την κάρτα μου και του είπα ότι θα τα βρούμε από τη διαδρομή… Δεν είχα σπρέι πάνω μου για να του ρίξω στον καφέ, δεν ξέρω γιατί τα λέει όλα αυτά, αν και έχω κάποιες υποψίες..», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: