28χρονη παίρνει 10.000 δολάρια τον μήνα για να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία

9 Οκτωβρίου, 2017 7:52 ΠΜ
More videos

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να περνάτε τον χρόνο σας ταξιδεύοντας σε όλον τον πλανήτη και να μένετε σε μερικά από τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά ξενοδοχεία στον κόσμο;

Για την Σορέλε Αμόρε δεν πρόκειται απλώς για μία ιδέα ή ένα όνειρο. Αυτή είναι η καθημερινότητά της, καθώς κέρδισε στον διαγωνισμό «Best Job on the planet» (Η καλύτερη δουλειά στον πλανήτη) της εταιρείας Thirdhome και πλέον ζει ταξιδεύοντας σε εξωτικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο, λαμβάνοντας 10.000 δολάρια τον μήνα ως μισθό.

Πέραν του μισθού των 10.000 δολαρίων τον μήνα, η Σορέλε Αμόρε λαμβάνει επίσης ένα ταξιδιωτικό επίδομα από την εταιρεία, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίρνει ένα ακόμη άτομο μαζί της στα ταξίδια που θα κάνει αυτούς τους τρεις μήνες που διαρκεί η δουλειά της.

Το μόνο που έχει να κάνει η ίδια, είναι να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια της και τη διαμονή της στα πολυτελή ξενοδοχεία! Ένα παράδειγμα των φωτογραφιών της θα το βρείτε στην ιστοσελίδα THRIRDHOME που της έδωσε την δουλεία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι μόνο είναι … τυπική στις υποχρεώσεις της, αλλά δείχνει -ασφαλώς- και να το απολαμβάνει.

Ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς κάνει την ώρα που εργάζεται:

[thirdhome] [sorelleamore]

Ακολουθήστε μας στο facebook: