28χρονη μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά το σώμα της μέσα σε 16 μήνες

Μάιος 4, 2016 8:23 ΜΜ
More videos

Η 28χρονη Christine Carter ζύγιζε 124 κιλά και ξόδευε τεράστια ποσά μόνο και μόνο για το φαγητό της. Όπως λέει η ίδια, ξεκίνησε να τρώει λαίμαργα όταν έκοψε το κάπνισμα με αποτέλεσμα να πάρει πάρα πολλά κιλά.

Αυτό που την έκανε να σταματήσει και να αλλάξει την ζωή της ήταν μια οικογενειακή συνάντηση στην οποία ένας θείος της δεν την αναγνώρισε καν, εξαιτίας της δραματικής αύξησης του βάρους της. Το σοκ που υπέστη ήταν αρκετό για να πάρει την απόφαση να κάνει κάτι.

Αρχικά, προχώρησε σε επέμβαση για γαστρικό μανίκι, αλλά αυτό δεν την βοήθησε ουσιαστικά, αφού συνέχισε να τρώει πολύ. Έχασε περίπου 22 κιλά, αλλά στην συνέχεια τα ξαναπήρε.

Τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει ήταν να ξεκινήσει γυμναστική, ενώ προσέλαβε ακόμα και personal trainer. Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν! Η Christine έχασε 68 κιλά σε 16 μήνες και το σώμα της μεταμορφώθηκε εντελώς, κάτι που άλλαξε και την ψυχολογία της. Την βοήθησε να βρει το θάρρος να χωρίσει από τον φίλο της, ο οποίος ήθελε να παραμείνει παχύσαρκη, έτσι ώστε να μην την χάσει.

gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-01 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-02 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-03 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-04 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-05 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-06 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-07 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-08 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-09 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-10 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-11 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-12 gynaika-metamorfwse-oloklirwtika-to-swma-tis-mesa-se-16-mines-13

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: