27χρονος κούκλος: Ο πάμπλουτος νεαρός που ερωτεύτηκε η κόρη των Παύλου και Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία

19 Μαρτίου, 202312:07 ΠΜ
More videos

Η Μαρία Ολυμπία, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Πέρεγκριν Πίρσον, βρέθηκε στο κάστρο Eastron στην Αγγλία, όπου δείπνησαν στην βραδιά που οργάνωσε η μουσικός Abel Beats.

Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 20 και την επόμενη μέρα βρέθηκαν όλοι μαζί σε ιππικούς αγώνες στο Τσέλτεναμ.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και ο Βρετανός κροίσος έχουν σχέση τα τελευταία χρόνια, αλλά κάνουν σπάνιες δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Η Μαρία Ολυμπία και ο Πέρεγκριν Πίρσον έρχονται συχνά στην Ελλάδα, για να περάσουν μέρος των διακοπών τους.

Άλλωστε, πρόσφατα κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρέθηκε για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα, για να αποχαιρετίσει τον παππού της, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η Μαρία Ολυμπία ζει στο Λονδίνο και στα social media αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, κάνοντας συχνά αναρτήσεις από φωτογραφίσεις της, αλλά και ταξίδια σε αγαπημένους της προορισμούς.

Η Μαρία Ολυμπία αγαπάει την Ελλάδα

Η 26χρονη έχει αρκετές συνεργασίες στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ στο instagram συστήνεται ως «Olympia of Greece», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για την Ελλάδα.

Σχετικά με τον τρόπο ζωής της, η Μαρία Ολυμπία είχε υπογραμμίσει «είμαι κάτι στο ανάμεσο. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό,τι θέλω, μπορώ να φοράω μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής».

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας, Πέρεγκριν Πίρσον

Η σχέση της Μαρίας Ολυμπίας με τον Βρετανό Πίρσον μαθεύτηκε μέσα από τις πρώτες κοινές φωτογραφίες στα social media.

Ο 27χρονος εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.

Μεγάλωσε μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι 16 υπνοδωματίων.

Η οικογένεια Πίρσον ξεκίνησε από την παραγωγή τούβλων στο Γιορκσάιρ, ενώ μέσα σε λίγα χρόνια επεκτάθηκε, χτίζοντας τούνελ κάτω από τον Τάμεση του Λονδίνου και τον ποταμό Ιστ της Νέας Υόρκης, λιμάνια και πετρελαιοπηγές σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τα «Παραπολιτικά», «η οικογένεια του Βρετανού Πίρσον, επεκτάθηκε με το πέρασμα των ετών, όπου και απέκτησε τεράστιες εκτάσεις γης σε διάφορα μέρη του πλανήτη, καθώς και σημαντικά συμφέροντα στο χώρο των εκδόσεων, με τον ομώνυμο εκδοτικό οίκο να ελέγχει κάποτε φημισμένα ονόματα όπως οι Financial Times, ο Economist και τα βιβλία Penguin.

Σήμερα, οι Πίρσον διαθέτουν μία περιουσία που αποτιμάται στα 250 εκατ. ευρώ, η οποία περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στο χώρο της εκπαίδευσης και των εκδόσεων, καθώς και το Cowdray, ένα τεράστιο κομμάτι γης, σχεδόν 68.000 στρεμμάτων στο Δυτικό Σάσσεξ».

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση που έκανε η Μαρία Ολυμπία και ο σύντροφός της στην Ελλάδα έγινε τον Οκτώβριο του 2021, όταν βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών και στον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News