27χρονο «μπακούρι» παντρεύτηκε με μία πίτσα γιατί τον απογοήτευσαν οι γυναίκες – «Βρήκα το άλλο μου μισό»

9 Απριλίου, 20238:38 ΜΜ
More videos

Στην ζωή σου, έστω μια φορά θα δεις ζευγάρια που να τα θεωρείς αταίριαστα. Κάτι που είναι σίγουρο γιατί δεν ταιριάζουν όλοι με όλους, στην περίπτωση όμως αυτή κάποιοι το πήγαν σε άλλο level.

Όπως έγινε και σε αυτήν την περίπτωση που ένας νεαρός Ρώσος αποφάσισε να παντρευτεί με μια πίτσα. Ο Ρώσος και η μεγάλη του αγάπη στα σκαλιά… της πιτσαρίας.

Ας πούμε πως είναι ένας από τους παράξενους «γάμους» όλων των εποχών. Ένας άνδρας από τη Ρωσία αποφάσισε να παντρευτεί μία πίτσα γιατί είχε απογοητευτεί από τις γυναίκες και αυτή του φάνηκε η καλύτερη λύση.

Η παράξενη τελετή έλαβε χώρα σε μια πιτσαρία στη Νότια Ρωσία καθώς ούτε η εκκλησία αλλά ούτε η Πολιτεία αποδέχτηκε αυτή την «ιδιαιτερότητα» του συγκεκριμένου άνδρα. Ο νεαρός Ρώσος παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε καλά τη «νύφη» αλλά ούτως ή άλλως είχε απογοητευτεί από τις σχέσεις των ανθρώπων οπότε είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Παράλληλα, δείτε τη στιγμή που νύφη ανοίγει το παράθυρο και τα βλέπει όλα – Ο γαμπρός και ο γάμος που έγινε θέμα συζήτησης!

Η απόφαση όπως λέει δεν ήταν και πολύ δύσκολη καθώς συνειδητοποίησε ότι το φαγητό ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη. «Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι φίλοι μου παραπονιόντουσαν για το άλλο τους μισό ενώ άλλοι παραπονιούνται γιατί δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό καθόλου» δήλωσε στη βρετανική Mirror.νυμά του…

Δείτε φωτογραφίες από τον… γάμο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News