27χρονη ζύγιζε 270 κιλά και μέσα σε 2 χρόνια μεταμόρφωσε το σώμα της

1 Οκτωβρίου, 20173:31 ΜΜ
More videos

Όταν η Amber Rachdi εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή TLC, ζύγιζε 300 κιλά.

Η 23 χρονών Amber, πήγε στην εκπομπή μετά από χρόνια μάχης με σοβαρά προβλήματα άγχους και διατροφικές διαταραχές. Είπε στους τηλεθεατές ότι σε ηλικία 5 ετών ζύγιζε 72 κιλά και αισθάνονταν σαν ένα «άσχημο, χυδαίο τέρας».

Η παχυσαρκία είχε επηρεάσει σοβαρά την καθημερινότητά της και χρειάζονταν βοήθεια για να εκτελέσει τα πιο βασικά της καθήκοντα, όπως είναι το περπάτημα. Την εποχή που η Amber ήταν 16 ετών, η τάση της να παχαίνει επιδεινώνονταν και κάθονταν σε αναπηρική καρέκλα.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, το 2015, αποφάσισε ότι δεν πήγαινε άλλο και επέλεξε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση bypass.

Οι τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν στην τηλεόραση, την είδαν να χάνει τα πρώτα 20 κιλά για να μπορέσει να επωφεληθεί από τη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.

Σήμερα, πάνω από δύο χρόνια μετά που η Amber μίλησε για την ιστορία της στο TLC, έχει κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης των 180 κιλών.

Η χειρουργική επέμβαση της Amber ήταν επιτυχημένη, αλλά είχε ακόμα ένα μακρύ ταξίδι μπροστά της. Όχι μόνο έπρεπε να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες, αλλά έπρεπε και να μάθει πώς να ασκείται σωστά και να αναζητά βοήθεια για τα θέματα του άγχους της.

Αλλά η Amber είναι μαχήτρια και παρόλο που δεν έχει ένα σταθερό σύστημα υποστήριξης, κατάφερε να χάσει πάρα πολλά κιλά και να μεταμορφωθεί εντελώς.

Πλέον, γυμνάζεται τακτικά και παρακολουθεί θεραπεία για να ξεπεράσει τα προβλήματα άγχους και θυμού της.

Έχει επίσης αναπτύξει μια πολύ καλή αίσθηση του στυλ και οι ικανότητές της στο μακιγιάζ είναι εξαιρετικές.

Λόγω της δραματικής της απώλειας βάρους, η Amber ήταν επίσης σε θέση να μείνει σε σπίτι μόνη της, να οδηγήσει και να κοινωνικοποιηθεί με τους ανθρώπους. Είναι πολύ δραστήρια στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και χρησιμοποιεί διάφορες πλατφόρμες για να μοιραστεί την εμπνευσμένη ιστορία της.

Η Amber έχει ακόμα και άλλα κιλά να χάσει, αλλά είναι σίγουρη ότι τώρα μπορεί να το κάνει περισσότερο από ποτέ.

«Έχω ελπίδα. Τώρα ο κόσμος είναι ανοικτός για μένα. Δεν είμαι πια η Amber του δωματίου, του σπιτιού».

 

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News