Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Ελλάδα27 ετών, ίδιος ο πατέρας του: Ο άγνωστος γιος της Όλγας Τρέμη...

27 ετών, ίδιος ο πατέρας του: Ο άγνωστος γιος της Όλγας Τρέμη είναι ένας όμορφος και πετυχημένος νεαρός

Η Όλγα Τρέμη είναι δημοσιογράφος με πολύ πλούσιο βιογραφικό και για πάρα πολλά χρόνια έχει υπάρξει η κεντρική παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων. Μάλιστα, ήταν από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκαν με το πολιτικό ρεπορτάζ.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος όσον αφορά στην προσωπική της ζωή διατηρεί χαμηλό προφίλ και σπάνια μιλά για θέματα που αφορούν την οικογένειά της.

Η Όλγα Τρέμη υπήρξε παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Η δημοσιογράφος ξαναπαντρεύτηκε με τον διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο απέκτησε το γιο της, Αλέξανδρο. Ωστόσο, το ζευγάρι οδηγήθηκε τελικά στο χωρισμό.

Η Όλγα Τρέμη εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με το Νίκο Νικητέα, που είναι χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής.

Το 2021 είχε μιλήσει στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, ο γιο της παρουσιάστριας, Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος και είχε αναφερθεί στη σχέση που έχει με τους γονείς του, αλλά και στην επαγγελματική του πορεία που δε σχετίζεται με το χώρο της δημοσιογραφίας.

2335 1300x2048 1

«Ήμουν 4 χρόνια στο Λονδίνο, όπου σπούδασα. Γύρισα στην Ελλάδα, πήγα στρατό. Δούλεψα σε διάφορες ναυτιλιακές εταιρίες, δεν μου άρεσε. Δούλεψα σε site για ένα διάστημα αλλά δεν ένιωθα να με γεμίζει ούτε αυτό. Ήρθε κάποια στιγμή ένας φίλος μου και μου πρότεινε να κάνουμε μια εταιρεία παραγωγής και συμφώνησα αμέσως. Ξεκινήσαμε πριν το πρώτο lockdown και όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή», είχε δηλώσει αρχικά.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να βγαίνει στο γυαλί. Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί σε αυτό το επαγγελματικό μου βήμα. Με στηρίζουν σε όλα. Ο πρώτος άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου είναι η μητέρα μου. Ο πατέρας μου, μου έμαθε να μην τα παρατάω. Κάποια στιγμή της ζωής μου πέρασα μια δυσάρεστη περίοδο και ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τριών ετών, δεν ήταν κάτι ευχάριστο».

2336 640x360 1

«Έχω περάσει μέρες ολόκληρες στο Mega. Μια φορά ήμουν στο κοντρόλ του Mega και άνοιξα μια πόρτα, μπήκα σε ένα στούντιο που είχε live εκπομπή και ο Δημήτρης Καμπουράκης έπαθε σοκ. Όταν ήμουν μικρός και μας κοιτούσαν στο δρόμο, δεν μου άρεσε καθόλου. Απολαμβάνω την ανωνυμία μου. Δεν ήμουν πολύ φρόνιμος στην εφηβεία μου», τόνισε επίσης ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος.
Τα πιο σημαντικά