26χρονη γυναίκα καταδικάστηκε επειδή παντρεύτηκε την βιολογική μητέρα της

10 Νοεμβρίου, 2017 1:56 ΜΜ
More videos

Μια 26χρονη γυναίκα από την Οκλαχόμα καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση, όταν παραδέχτηκε ότι διατηρούσε σeξουαλικές σχέσεις με την 44χρονη μητέρα της που μάλιστα οδήγησε σε γάμο.

Η Μίστι Βέλβετ Ντάουν Σπαν δήλωσε ένοχη για την κατηγορία της αιμομιξίας, όταν αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση με την μητέρα της.

Η μητέρα της, Πατρίσια Αν Σπαν, έχασε την κηδεμονία της κόρης της και των δυο γιων της, όταν εκείνοι ήταν πολύ μικροί. Τα παιδιά τα υιοθέτησε και τα μεγάλωσε η μητέρα του πατέρα τους.

Επανενώθηκε με την Μίστι το 2014 και αναφέρει ότι οι δυο τους ταίριαξαν αμέσως και σκέφτονταν να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Παντρεύτηκαν το 2016, όταν η Πατρίσια έπεισε την κόρη της ότι δεν παραβίαζαν κανέναν νόμο.

Ωστόσο, κατηγορήθηκαν για αιμομιξία, όταν τον Σεπτέμβριο του 2016 ένας υπάλληλος της φροντίδας παιδιών ανακάλυψε την σχέση τους.

Η Μίστι Βέλβετ Ντάουν Σπαν (αριστερά) καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση, όταν ομολόγησε ότι διατηρούσε σeξουαλικές σχέσεις με την 44χρονη βιολογική μητέρα της, Πατρίσια Αν Σπαν.

Στην Οκλαχόμα η αιμομιξία θεωρείται έγκλημα και τιμωρείται με έως και 10 χρόνια φυλάκιση.

Η Μίστι αποφάσισε να συμβιβαστεί παραδεχόμενη την ενοχή της για να πάρει μικρότερη ποινή.

Εκτός από τα 10 χρόνια φυλάκισης, ο δικαστής επέβαλε στην Μίστι ψυχολογική βοήθεια και πληρωμή κάποιων δικαστικών τελών.

Η Πατρίσια δήλωσε αθώα, αλλά η δίκη της έχει πάρει παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο για να μπορέσει να κάνει μια επέμβαση.

Το σοκαριστικό είναι ότι η Πατρίσια το 2008 ήταν παντρεμένη με ένα από τους δυο άλλους γιους της, τον Τζόντι Κάλβιν Σπαν.

Η Πατρίσια είχε υποστηρίξει στις Αρχές ότι δεν είχε σeξουαλικές σχέσεις με τον γιο της, αλλά τον παντρεύτηκε για να μην πάει στρατό.

Ο γάμος ακυρώθηκε 2 χρόνια αργότερα από τον γιο, επειδή ήταν αιμομικτικός.

Ο γάμος της Πατρίσια και της Μίστι επίσης ακυρώθηκε. Η Μίστι δήλωσε ότι την εξαπάτησαν για να κάνει αυτό τον γάμο.

Ο άλλος αδερφός της Μίστι και του Κόντι ισχυρίζεται ότι η μητέρα τους χειραγώγησε τα αδέρφια του για να την παντρευτούν.

[dailymail]