26χρονη Αγγλίδα πούλησε την παρθενιά της σε σταρ του Χόλιγουντ για 1 εκατομμύριο ευρώ

26 Μαρτίου, 20188:19 ΜΜ
More videos

Μια 26χρονη φοιτήτρια που ορκίστηκε να πουλήσει την παρθενιά της στον υποψήφιο που θα έδινε τα περισσότερα χρήματα πήρε μια τελική προσφορά για 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τζασμίν που ζει στο Λονδίνο έγινε πρωτοσέλιδο πέρσι όταν έκανε εγγραφή στην σελίδα Cinderella Escorts με την ελπίδα να μαζέψει χρήματα για να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση.

Η σελίδα αυτή που έχει έδρα την Γερμανία ισχυρίζεται ότι ο άντρας με την μεγαλύτερη προσφορά είναι “σταρ του Χόλιγουντ” από το Λος Άντζελες.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί να γίνει σε ένα ξενοδοχείο τον Απρίλιο.

H Τζάσμιν ανέφερε ότι βγήκε ραντεβού με τους 3 άντρες που είχαν κάνει τις μεγαλύτερες προσφορές και περιέγραψε την εμπειρία “φανταστική.”

Δείτε το βίντεο

“Οι γονείς μου με στήριξαν από την αρχή. Ξέρουν τα πάντα και συμφωνούν. Είμαι 26 ετών και ξέρουν ότι είμαι αρκετά μεγάλη για να αποφασίζω μόνη μου πως να διαχειριστώ το σώμα μου. Όταν γνώρισα τον ηθοποιό, του οποίου είμαι μεγάλη θαυμάστρια, απέκτησα μεγαλύτερο άγχος”, ανέφερε η Τζάσμιν.

“Ποιος ξέρει μπορεί να έχω περισσότερο άγχος όταν συναντηθούμε στο ξενοδοχείο”, πρόσθεσε.

“Δεν περίμενα ποτέ ότι η δημοπρασία μου θα έπιανε τόσο υψηλή τιμή. Αυτό όμως που με συνάρπασε περισσότερο ήταν ο άνθρωπος που έκανε την μεγαλύτερη προσφορά. Ήταν καταπληκτικό”, ανέφερε η Τζάσμιν.

“Νομίζω ότι κάθε κοπέλα στην θέση μου θα πρέπει να κάνει το ίδιο αντί να το κάνει με έναν άντρα που ούτως ή άλλως μετά από λίγο θα χωρίσει”, ανέφερε υπερασπιζόμενη την απόφασή της.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας θα πάρει το 20% του συνολικού ποσού και ανέφερε ότι θα διασφαλίσει την ασφάλεια της Τζάσμιν στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε ένα ξενοδοχείο της Γερμανίας.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News