25 τρόποι για να κάνετε έρωτα, χωρίς να έχει καμία σχέση με το σεξ.

23 Δεκεμβρίου, 20165:42 ΠΜ

Μόνο η αγάπη μπορεί να μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Για να μάθετε να την αισθάνεστε και να την μοιράζεστε με τους άλλους γύρω σας, κάποιες φορές πρέπει να κάνουμε ριζικές αλλαγές στην ζωή μας. Ο μπλόγκερ Mark Chernoff μας προτείνει 30 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την αντίληψή σας για τον κόσμο.

1.Ξεκινήστε να ξοδεύετε χρόνο με τους σωστούς ανθρώπους.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που απολαμβάνετε την παρέα τους, που σας αγαπούν, σας εκτιμούν και σας ενθαρρύνουν να γίνετε καλύτεροι. Είναι οι άνθρωποι που σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο ζωντανοί και βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας.

2.Αρχίστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα που βρίσκονται μπροστά σας.

Δεν σας καθορίζουν τα προβλήματά σας, αλλά ο τρόπος που αντιδράτε σε αυτά. Τα προβλήματα δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, αν δεν αναλάβετε δράση. Κάντε μικρά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

3.Αρχίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για όλα τα θέματα.

Να είστε ειλικρινείς σχετικά με το τι είναι σωστό και τι πρέπει να αλλάξει. Να είστε ειλικρινείς με αυτά που θέλετε να πετύχετε και ποιοι θέλετε να γίνετε. Είστε ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε για πάντα. Αναζητήστε μέσα στην ψυχή σας την αλήθεια και θα μάθετε πραγματικά ποιοι είστε.

4.Κάντε την ευτυχία σας προτεραιότητα.

Οι ανάγκες σας έχουν σημασία. Αν δεν φροντίζετε και δεν προσέχετε τον εαυτό σας, τότε σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Να θυμάστε, ότι είναι εφικτό να φροντίζετε τον εαυτό σας και ταυτόχρονα να νοιάζεστε και για τους άλλους.

5.Ξεκινήστε να είστε ο εαυτός σας, αυθεντικά και περήφανα.

Το να προσποιήστε, ότι είστε κάτι άλλο από αυτό που είστε είναι χάσιμο χρόνου. Αγκαλιάστε την διαφορετικότητά σας, όπως κανένας άλλος και γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

6.Αρχίστε να παρατηρείτε και να ζείτε στο παρόν.

Το παρόν είναι ένα θαύμα. Η τωρινή στιγμή είναι μόνη εγγυημένη. Το τώρα είναι ζωή. Μάθετε να είστε ευτυχισμένοι στο παρόν, μην ανησυχείτε για το μέλλον και αφήστε το παρελθόν να φύγει.

7.Αρχίστε να εκτιμάτε τα μαθήματα που πήρατε από τα λάθη σας.

Τα λάθη είναι τα βήματα που μας εξελίσσουν. Αν δεν πέφτετε κατά καιρούς, σημαίνει, ότι δεν προσπαθείτε αρκετά σκληρά και δεν μαθαίνετε. Πάρτε ρίσκα, πέστε και ξανασηκωθείτε. Τα σημαντικά επιτεύγματα έρχονται μετά από μια μεγάλη σειρά αποτυχιών.

8.Αρχίστε να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας.

Ο τρόπος που φέρεστε στον εαυτό σας καθορίζει τον τρόπο που φέρεστε και στους άλλους. Πρέπει να αγαπήσετε τον εαυτό σας, γιατί διαφορετικά δεν θα το κάνει κανένας άλλος.

9.Αρχίστε να απολαμβάνετε τα πράγματα που ήδη έχετε.

Το πρόβλημα με τους περισσότερους ανθρώπους είναι, ότι ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έχουν και πάντα αγχώνονται για να αποκτήσουν το κάτι παραπάνω. Αφιερώστε ένα λεπτό ησυχίας κάθε πρωί για να εκτιμήσετε όλα όσα έχετε ήδη.

10.Ξεκινήστε να δημιουργείτε την δική σας ευτυχία.

Αν περιμένετε κάποιον άλλο να σας κάνει ευτυχισμένους, τότε θα είστε δυστυχισμένοι. Χαμογελάστε, επειδή μπορείτε. Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο.

11.Ξεκινήστε να δίνετε μια ευκαιρία στα όνειρα και τις ιδέες σας.

Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι κάτι θα πετύχει. Ωστόσο, πάντα πρέπει να αρπάζουμε την ευκαιρία, γιατί είτε πετύχει, είτε όχι, θα έχουμε μάθει πολλά.

12.Αρχίστε να πιστεύετε, ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Είστε έτοιμοι! Έχετε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο ρεαλιστικό βήμα στην ζωή σας.

13.Αρχίστε μια καινούργια σχέση για τους σωστούς λόγους.

Ξεκινήστε καινούργιες σχέσεις με ανεξάρτητους και ειλικρινείς ανθρώπους, που αντανακλούν αυτό που πραγματικά είστε και όχι αυτό που θα θέλατε να είστε. Επιλέξτε φίλους για τους οποίους είστε περήφανοι και θαυμάζετε.

14.Αρχίστε να δίνετε ευκαιρίες σε καινούργιους ανθρώπους που γνωρίζετε.

Οι προτεραιότητες των ανθρώπων αλλάζουν, οπότε είναι λογικό μερικές σχέσεις να χαθούν. Εμπιστευτείτε την κρίση σας και να είστε πιο ανοιχτοί σε σχέσεις με καινούργιους ανθρώπους.

15.Αρχίστε να ανταγωνίζεστε μια παλαιότερη εκδοχή του εαυτού σας.

Εμπνευστείτε και μάθετε από τους άλλους, αλλά μην μπείτε στην διαδικασία να τους ανταγωνιστείτε, γιατί είναι χάσιμο χρόνου. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο πρέπει να βρίσκεστε σε ανταγωνισμό είναι ο ίδιος σας ο εαυτός.

16.Αρχίστε να χαίρεστε με τις επιτυχίες των άλλων.

Αρχίστε να παρατηρείτε τις σας αρέσει και τι εκτιμάτε στους άλλους. Να χαίρεστε με τις χαρές τους και τις επιτυχίες τους, γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα χαίρονται και οι άλλοι για εσάς.

17.Αρχίστε να συγχωρείτε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Όλοι έχουμε πληγωθεί από δικές μας αποφάσεις και έχουμε πληγώσει άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, μετά τον πόνο που ακολουθεί αυτές τις καταστάσεις, η συγχώρεση είναι η λύση. Αυτό δεν σημαίνει, ότι διαγράφουμε το παρελθόν, αλλά ότι αφήνουμε πίσω την δυσαρέσκεια και τον πόνο.

18.Αρχίστε να βοηθάτε τους ανθρώπους γύρω σας.

Νοιαστείτε για τους ανθρώπους και προσπαθήστε να τους καθοδηγήσετε προς την σωστή κατεύθυνση. Όσο περισσότερο βοηθάτε τους άλλους, τόσο περισσότερο θα θέλουν και εκείνοι να σας βοηθήσουν.

19.Αρχίστε να ακούτε την εσωτερική φωνή σας.

Συζητήστε ό,τι σας απασχολεί με τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά πάντα να αφήνετε χώρο για να ακολουθείτε το δικό σας ένστικτο.

20.Αρχίστε να παρατηρείτε την ομορφιά σε μικρές και καθημερινές στιγμές.

Αντί να περιμένετε μεγάλα και σημαντικά γεγονότα, όπως ο γάμος ή μια προαγωγή, αρχίστε να εκτιμάτε τις μικρές και καθημερινές στιγμές της ζωής, όπως ο πρωινός καφές ένα ήσυχο πρωινό.

21.Αρχίστε να δουλεύετε τους στόχους σας κάθε μέρα.

Κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινάει με ένα μόλις μικρό βήμα. Όποιο και αν είναι το όνειρό σας ή ο στόχος σας αρχίστε να κάνετε λογικά βήματα κάθε μέρα προς τον στόχο σας.

22.Αρχίστε να είστε πιο ανοιχτοί σχετικά με τα συναισθήματά σας.

Αν είστε πληγωμένοι, δώστε χρόνο στον εαυτό σας, αλλά να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματα. Μιλήστε σε έναν κοντινό σας άνθρωπο και πείτε τους την αλήθεια για το πως αισθάνεστε.

23.Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τις σημαντικές σας σχέσεις.

Οι πραγματικοί φίλοι μπορούν να φέρουν αληθινή ευτυχία στην ζωή σας. Δεν χρειάζεστε έναν μεγάλο αριθμό φίλων, αλλά λίγους φίλους για τους οποίους είστε σίγουροι.

24.Αρχίστε να επικεντρώνεστε στα θετικά αποτελέσματα.

Το μυαλό πρέπει να πιστέψει, ότι μπορείτε να κάνετε κάτι για να μπορέσετε τελικά να το κάνετε πραγματικότητα. Ξεπεράστε τις αρνητικές σας σκέψεις και αντικαταστήστε τις με θετικές. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή, επικεντρωθείτε στο πως θα θέλατε να είναι τα πράγματα.

25.Αρχίστε να παρατηρείτε πόσο πλούσιοι είστε αυτή την στιγμή.

Ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, πάντα υπάρχει κάτι που μας δίνει προοπτική. Χθες το βράδυ δεν πέσατε για ύπνο πεινασμένοι, δεν κοιμηθήκατε έξω και επιλέξατε τα ρούχα που φορέσατε το πρωί. Έχετε πρόσβαση σε πόσιμο νερό και δεν ζείτε μέσα στον φόβο. Αν το καλοσκεφτείτε, υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να είστε ευγνώμονες.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News