25 νεκρά άλογα ήταν τόσο πεινασμένα που έτρωγαν το αλουμίνιο από τους τοίχους αγροκτήματος

19 Μαρτίου, 2018 6:45 ΜΜ
More videos

Αυτό το θέαμα άφησε ακόμα και έναν σερίφη άφωνο:  25 νεκρά άλογα απλωμένα σε ένα αγρόκτημα 2 στρεμμάτων τόσο απελπισμένα για φαγητό που είχαν φάει ακόμα και το αλουμίνιο που υπήρχε γύρω από το σπίτι.

Τα πτώματα των αλόγων ήταν διασκορπισμένα στο αγρόκτημα το καθένα σε διαφορετικό στάδιο αποσύνθεσης. Κάποια είχαν σαπίσει μέχρι το κόκαλο και άλλα είχαν γίνει τροφή για τους γύπες.

“Αυτά τα άλογα ήταν τόσο πεινασμένα που είχαν σπάσει τις συρόμενες πόρτες στο πίσω μέρος του σπιτιού προσπαθώντας να μπουν στο σπίτι για να βρουν κάτι να φάνε”, ανέφερε ο σερίφης που βρήκε τα νεκρά άλογα στο αγρόκτημα.

Δείτε το βίντεο

Τουλάχιστον 25 νεκρά άλογα βρέθηκαν νεκρά σε ένα αγρόκτημα στο Μέριλάντ των ΗΠΑ.

Η αστυνομία έφτασε στο αγρόκτημα μετά από καταγγελία μιας κατοίκου της περιοχής που έκανε την τρομακτική ανακάλυψη.

“O σερίφης δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν ξέρω τι θα χρειαστεί, αλλά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου μέχρι να φύγουν τα άλογα από εδώ”, ανέφερε η κάτοικος που έκανε την ανακάλυψη στο δίκτυο WMDT.

“Είμαι σοκαρισμένη με αυτό που είδα. Έμεινα άφωνη όταν είδα τις συνθήκες διαβίωσης όχι μόνο των αλόγων, αλλά και των ιδιοκτητών του αγροκτήματος”, πρόσθεσε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι τα άλογα ζούσαν στο πίσω μέρος του σπιτιού και γι’ αυτό η κατάστασή τους δεν ήταν ορατή από τον κεντρικό δρόμο.

Μέχρις στιγμής παραμένει άγνωστο το πόσα άλογα παραμένουν ζωντανά και σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Γύπες έχουν μαζευτεί γύρω από ένα νεκρό άλογο για να το φάνε.

Μια γάτα τρώει ένα νεκρό άλογο.

Οι Αρχές ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια του αγροκτήματος δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί τους και έχει ξεκινήσει μια έρευνα από έναν οργανισμό προστασίας των ζώων.

Τα ζώα που έχουν μείνει ζωντανά θα σταλούν σε μια άγνωστη τοποθεσία και ο σερίφης της περιοχής ελπίζει ότι θα μπορέσει να τα κρατήσει όλα μαζί.

Στο παρελθόν οι Αρχές είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο αγρόκτημα για παραμέληση ζώων, αλλά δεν είχαν βρει αρκετές αποδείξεις για να ασκήσουν διώξεις.

Η ιδιοκτήτρια είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παραμέληση ζώων, όταν είχαν κατασχεθεί πάνω από 200 γάτες από το αγρόκτημά της το 1995, αλλά δεν της ασκήθηκαν ποτέ κατηγορίες.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: