25 φωτογραφίες που βγήκαν την κατάλληλη στιγμή. Η #11 είναι ξεκαρδιστική

4 Ιουνίου, 2016 11:18 ΜΜ
More videos

Μπορεί να περάσει κανείς πολλές ώρες ετοιμασίας και στολισμού για μια φωτογράφηση αλλά όλοι ξέρουμε πως οι καλύτερες στιγμές είναι εκείνες που συμβαίνουν εντελώς ξαφνικά και από το πουθενά, ειλικρινή στιγμιότυπα που δεν θα μπορούσατε να έχετε σχεδιάσει ή προγραμματίσει.

Όταν είστε λιγότερο προϊδεασμένος, ο κόσμος μπορεί να γίνει το πιο όμορφο μέρος και να δημιουργηθεί μια φωτογραφία τόσο αστεία αλλά και αξιομνημόνευτη. Αυτή η συλλογή φωτογραφιών παρουσιάζει τέτοιες στιγμές με κάθε μια από αυτές να είναι πιο αλάνθαστα ειλικρινή από την προηγούμενη. Είναι δύσκολο να τις ταξινομήσουμε ανά είδος. Άλλες είναι αστείες και άλλες θα σας κάνουν να κάψετε.

Ως αποτέλεσμα τις αποκαλούμε : οι πιο κατάλληλα κατάλληλες φωτογραφίες όλων των εποχών που βγήκαν τη σωστή στιγμή και με τα σωστά αποτελέσματα. Μην δοκιμάσετε να βγάλετε και εσείς παρόμοιες γιατί και να θέλετε, τίποτα δεν συγκρίνεται με τις απόλυτα αυθόρμητες.

Απολαύστε τις αξιοπρόσεκτες φωτογραφίες που ακολουθούν. Η #22 είναι το πιο όμορφο πράγμα  που έχουμε δει.

#1 Δείτε αυτόν τον ασθενή- Πούτιν

reddit

Δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν μια τόσο αστεία στιγμή σε αίθουσα αναμονής σε γραφείο γιατρού. Ελπίζουμε πως την επόμενη φορά θα επιλέξει έναν λιγότερο τρομακτικό παγκόσμιο ηγέτη.

#2 Μπορούν να σχεδιαστούν τέτοιου είδους στιγμές

reddit

Ίσως όλα έχουν γίνει την τέλεια χρονική στιγμή ώστε να μας πουν κάτι. Όποια και αν είναι η περίπτωση, ίσως είναι από τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές που καταγράφηκαν ποτέ.

#3 Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ

reddit

Προφανώς, είναι μια καθοριστικά αρνητική εμπειρία στη ζωή κάποιου. Στοιχηματίζουμε πως το κορίτσι στο μπροστινό μέρος δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

#4 Για το επόμενο φωτογραφικό άλμπουμ

Πρέπει να έχει κανείς ένα ιδιαίτερο είδος προσωπικότητας για να είναι σε θέση να κάνει έναν αστυνομικό να τραβήξει μια τέτοια φωτογραφία καθώς ασχολείται με το αυτοκινητιστικό ατύχημα.

#5 Να σε τι βασίστηκαν οι ταινίες Alien

reddit

Ξαφνικά, ένα μικρότερο πιο κακό άλογο προέκυψε από το στόμα της μητέρας του αλόγου. Που είναι η Sigourney Weaver όταν την χρειαζόμαστε;

#6 «Αυτά συμβαίνουν» φαίνεται να λέει η άσπρη γάτα στον εαυτό της σιωπηλά.

reddi

Υπάρχει ένας σωρός από τρανταχτά ΌΧΙ σε αυτή τη φωτογραφία αλλά αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι πως κάποιος άνθρωπος θα πρέπει αν το καθαρίσει αυτό.

#7 περιμένετε.. επιστήμη… βαρύτητα… Πως;

reddit

Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το πώς κατάφεραν να ρίξουν το νερό με αυτό τον τρόπο που φαίνεται σαν να βγήκε από εκτοξευτήρα πυραύλου. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο άνδρας στο πάτωμα θα γίνει μούσκεμα σε λίγα λεπτά.

#8 Κάποια πολύ σοβαρά καρπούζια

Πέραν της πλάκας, είναι μεγάλα και ζουμερά καρπούζια.

#9 Το καταλάβαμε, πραγματικά

reddit

Όποιος έχει κατοικίδιο ξέρει πως αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν έρθει σε οπτική επαφή με το συγκεκριμένο, τρομακτικό μέρος κάτω από την ουρά του.

#10 Αυτό αποκαλείτε ακραίο φιλί

 

Σίγουρα, αγαπάμε το γεγονός πως αυτός ο σκύλος αγαπά τον άνθρωπό του αρκετά ώστε να της καλύψει τα χείλη με μεγάλα φιλιά αλλά είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η γλώσσα του μοιάζει με ένα ζευγάρι χειλιών που με τη σειρά τους μοιάζουν με μεγάλα λουκάνικα.

#11 Κύριοι δεν είναι ώρα τώρα

reddit

Κοιτάξτε, θα το καταλάβουμε αν νομίζετε πως συμβαίνει κάτι αλλά θα έπρεπε να βρείτε άλλο χρόνο γα το εξετάσετε και όχι τη στιγμή που είστε στο γήπεδο με χιλιάδες ανθρώπους να σας κοιτούν.

#12 Αυτό πρέπει να πόνεσε

reddit

Δεν έχει καταλάβει ακόμη τον πόνο αλλά τα μάτια του μας κάνουν να καταλάβουμε πως κάτι πήγε πολύ πολύ στραβά.

#13 Ρομαντισμός στις σκιές

Παραδόξως, ο σκύλος φαίνεται να καταλαβαίνει πραγματικά την οικειότητα και το ρομαντισμό της στιγμής. Αλλιώς, ίσως να απέσπασαν την προσοχή του οι συγκεκριμένες σκιές.

#14 Όταν οι φωτογραφίες αρραβώνα πάνε στραβά

Ας το παραδεχτούμε: Μετά από αυτή τη φωτογράφιση ο γάμος μπορεί να αναβλήθηκε. Είτε η αγάπη τους έγινε δυνατότερη από ποτέ και εκείνος βοήθησε την κοπέλα να βγάλει τα φύλλα από τα ρούχα της.

#15 Είναι σαν να ξέρει την αλήθεια η αεροπορική εταιρία.

Επειδή κάθε φορά που μπαίνει κάποιος σε αεροπλάνα (και ειδικά μετά την τροφή που καταναλώνει κανείς εκεί) οι φυσικές ανάγκες του είναι μεγαλύτερες και μεγαλύτερης διαρκείας. Ευτυχώς, κανείς δεν μπορεί να τις ακούσει πάνω από τον θόρυβο των κινητήρων.

#16 Αυτό πονάει και μόνο που το κοιτά κανείς

Φαίνεται εκπληκτικά χαριτωμένο, αλλά αν σκεφτεί κανείς πόσο γρήγορα πήγαιναν αυτοί οι άνδρες, απλά ξέρουμε πως κατέληξε αιματηρά.

#17 Ναι, έπρεπε να προσέξει

krickenn

Όταν το περιμένεις, αυτός ο τύπος θα προσπαθήσει να σου φάει το κεφάλι στην κυριολεξία.

#18 Μπορούμε απλά να φανταστούμε τι σκέφτεται

reddit

Πέταγμα. Μπάλα. Οχ. Λάθος.  Δεν. Παίρνω. Πίσω. Πιάνω. Μετανιώνω.

#19 Όταν τα τατουάζ και η ανδρική βία από την τεστοστερόνη συγκλίνουν.

reddit

Έτσι είναι όταν κάποιος σας δέρνει αλλά μοιάζει με έναν αριστοκρατικό τζέντλεμαν όταν το κάνει.

#20 Είχε μια στιγμή Ιησού

reddit

 

Στην πραγματικότητα, το κάνει καλά: Δεν επιπλέει μόνο στην επιφάνεια του νερού αλλά κατάφερε να βρει τρόπο να αναπνέει και κάτω από αυτό.

#21 Μια μαγική στιγμή σε αυτή τη νέα ζωή

reddit

 

Τι συμβαίνει όταν το αγαπημένο σας σκυλί και το αγαπημένο σας μωρό ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια σημαντική φωτογραφική στιγμή που θα είναι πολύτιμη τα επόμενα χρόνια.

#22 Μια άνετη βόλτα με τρένο

reddit

Προγραμμάτισε μια μεγάλη μέρα παίζοντας με γόπες ανθρώπων, αγοράζοντας κόκαλα και στολίζοντας τη γούνα της. Για μια τόσο ιδιαίτερη μέρα όσο αυτή, ήξερε πως έπρεπε να φορέσει την αγαπημένη της ροζ μπλούζα.

#23 Υπάρχει πολύ χιούμορ εδώ

reddit

Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι σε ένα τρένο, δηλαδή σε ένα μέρος που στερείται κάθε χαρά και έκπληξη. Ο άνθρωπος φορά ένα πολύχρωμο πουλόβερ, μετά είναι η φαλάκρα του και στη συνέχεια υπάρχει το θέμα του μικρού καπέλου. Είναι απλά μια εικόνα από εκείνες που δημιουργήθηκαν για να σας κάνουν να χαμογελάσετε, έτσι δεν είναι;

#24 Ένα μάτι για ένα μάτι

reddit

Μόνο ένα παιδί θα έμενε εντελώς ήρεμο για μια στιγμή χαράς όπως και αυτή. Εκτός από το γεγονός πως οι νυχτοπεταλούδες είναι ακίνδυνες ξέρουμε πως οι περισσότεροι ενήλικες θα ούρλιαζαν και θα τη σκότωναν.

#25 Η πιο κατάλληλη διαφήμιση όλων των εποχών

reddit

Μπορούμε απλά να φανταστούμε την διαφημιστική ομάδα να σχεδιάζει σχολαστικά την αφίσα του λεωφόρου και να προσεύχεται για κάτι τέτοιο μια μέρα: το λεωφορείο να περάσει μέσα από μια λακκούβα με νερό μεγάλων διαστάσεων.

Ακολουθήστε μας στο facebook: