25 δυνατά σκίτσα που θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα σας προκαλέσουν γέλιο

3 Ιουνίου, 20189:40 ΜΜ

Η “ανείπωτη αλήθεια” είναι μια σειρά σκίτσων από την Μαρία Γκουανταράμα, μια καλλιτέχνη από την Βενεζουέλα, και απεικονίζουν στιγμές στην ζωή μας που μερικές μας προκαλούν ένα μικρό και ανεπαίσθητο γέλιο και άλλες μας βάζουν σε βαθιές σκέψεις.

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι στους οποίους αρέσουν τα σκίτσα μου είναι άνθρωποι που τους αρέσει να εξερευνούν τα συναισθήματά τους και την προέλευση αυτών. Δηλαδή άνθρωποι που τους αρέσει να κάνουν ενδοσκόπηση, ευαίσθητοι άνθρωποι και ερωτευμένοι”, ανέφερε η καλλιτέχνης.

Τώρα, η Μαρία ζει στην Χιλή και είναι πολύ στεναχωρημένη από την  τροπή που έουν  πάρει τα πράγματα στην χώρα της. “Νιώθω θυμωμένη και χωρίς ελπίδα ειδικά όταν σκέφτομαι ότι οι γονείς ζουν ακόμα εκεί”, δήλωσε η Μαρία αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στην Βενεζουέλα.

“Όταν ζούσα στην Βενεζουέλα, δούλευα σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, αλλά επειδή οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας ήταν με το μέρος της κυβέρνησης μας έδιναν σαφής οδηγίες για το τι μπορούσαμε να σχεδιάσουμε και τι όχι. Δεν μπορούσα να σχεδιάσω τίποτα που είχε σχέση με την μετανάστευση, την πολιτική ή την οικονομία”, πρόσθεσε.

“Υπήρχε μια έντονη λογοκρισία στα σκίτσα μου. Μάλλον εξαιτίας της μεγάλης επιρροής που είχαν”, ανέφερε.

Δείτε παρακάτω τα εντυπωσιακά σκίτσα:

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

Guada

[Website] [Facebook] [Instagram] [Tumblr] [Twitter]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News