24χρονη διοργάνωσε παράνομο «κορονοπάρτι» με ποδοσφαιριστές και πόpνες πολυτελείας

9 Νοεμβρίου, 20204:15 ΜΜ
More videos

Η 24χρονη Β.Π., κόρη του ιδιοκτήτη του γνωστού ξενοδοχείου Smart στη λεωφόρο Συγγρού, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, για το παράνομο κορονο-πάρτι που διοργανώθηκε, με τη συμμετοχή 30 ατόμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από καταγγελία πολίτη που πήρε το 100, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα να πίνουν και να διασκεδάζουν -αγνοώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό- και άρχισαν να… “κερνούν” πρόστιμα.

Στο παράνομο πάρτι μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, συμμετείχαν και παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με ιερόδουλες. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ποδοσφαιριστές των “Ερυθρολεύκων” ήταν επτά, η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι ήταν τρεις.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις με διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ, τόσο για μη χρήση μάσκας, όσο και για παράνομη συνάθροιση.

Αυτή είναι η 24χρονη που συνελήφθη:

24χρονη - παρτι
24χρονη - παρτι

Φωτογραφίες από εταιρικές εκδηλώσεις:

24χρονη - παρτι

Το προφίλ της στο Instagram είναι κλειδωμένο, παρόλα αυτά στη φωτογραφία προφίλ φαίνεται ότι βρίσκεται στο γραφείο της στο ξενοδοχείο, ενώ δηλώνει και ποιο είναι αυτό.

24χρονη - παρτι

Βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας:

Κούγιας: «Δεν έγινε πάρτι στο ξενοδοχείο, πελάτες ανέβηκαν στο Roof Garden με ένα φορητό ηχείο και χόρευαν»

Την υπεράσπιση της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κάνει λόγο για μια διαφορετική πραγματικότητα και όχι για περιστατικό όπως έχει καταγραφεί στα media.

Ο Κούγιας ανέφερε πως δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι και πως κάποιοι πελάτες του ξενοδοχείου ανέβηκαν στο roof garden με ένα μεγάλο ηχείο και χόρευαν, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία οι περίοικοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας:

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

Αυτό είναι το ξενοδοχείο στη Συγγρού που έγινε το κορονοπάρτι

Στο γνωστό ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel, στη λεωφόρο Συγγρού, διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής το παράνομο κορονο-πάρτι 30 ατόμων, στο οποίο -σύμφωνα με τις πληροφορίες- συμμετείχαν και παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με ιερόδουλες. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ποδοσφαιριστές των “Ερυθρολεύκων” ήταν επτά, η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι ήταν τρεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από καταγγελία πολίτη που πήρε το 100, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα να πίνουν και να διασκεδάζουν -αγνοώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό- και άρχισαν να… “κερνούν” πρόστιμα.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την 24χρονη Π.Β., κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ως διοργανώτρια του πάρτι, και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις με διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ, τόσο για μη χρήση μάσκας, όσο και για παράνομη συνάθροιση.

athenaeum smart hotel
athenaeum smart hotel
athenaeum smart hotel
athenaeum smart hotel
athenaeum smart hotel
athenaeum smart hotel
athenaeum smart hotel
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News