24 παραδείγματα φθηνού αλλά έξυπνου marketing

8 Ιουνίου, 2016 9:06 ΜΜ
More videos

Δεν χρειάζονται εκατομμύρια για να κάνεις μια επιτυχημένη διαφήμιση. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη δημιουργικότητα, ίσως σε συνδυασμό με χιούμορ!

Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή προσέγγιση, αυτοί οι καταστηματάρχες ή εργαζόμενοι επέλεξαν το guerrilla marketing. Το επαναστατικό ή «αντάρτικο» μάρκετινγκ όπως μεταφράζεται, είναι η στρατιγική που εστιάζει σε δημιουργικές ιδέες με ελάχιστο ή καθόλου κόστος. Ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης συνήθως ξαφνιάζει τους πελάτες και ακόμα κι αν δεν τους κάνει να αγοράσουν κάτι αμέσως, σίγουρα τους αφήνει με ένα χαμόγελο στα χείλη.

paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-24 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-23 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-22 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-21 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-20 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-19 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-18 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-17 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-16 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-15 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-14 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-13 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-12 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-11 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-10 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-09 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-08 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-07 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-06 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-05 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-04 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-03 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-02 paradeigmata-fthinou-alla-eksypnou-marketing-01

via