23χρονη που παντρεύτηκε 68χρονο δηλώνει πως το μυστικό της επιτυχίας τους είναι το καθημερινό σεξ

23 Νοεμβρίου, 2018 5:34 ΜΜ
More videos

Μια γυναίκα που παντρεύτηκε έναν άντρα 45 χρόνια μεγαλύτερό της αποκάλυψε ότι το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους είναι ότι κάνουν σeξ κάθε μέρα.

Η 23 Στέφανι Άντερσον παντρεύτηκε τον 68χρονο συνταξιούχο οικοδόμο Ντον Γουάλπερ στην Βρετανική Κολομβία σε μια τελετή που γυρίστηκε για την εκπομπή “Age Gap Love” του δικτύου Channel 5.

Το ζευγάρι είναι μαζί 4 χρόνια και έχει έναν γιο 9 μηνών, τον Λάχλαν, και παντρεύτηκε παρουσία φίλων και συγγενών.

Στην τελετή ήταν παρούσα και η μητέρα της Στέφανι που είναι 10 χρόνια νεότερη από τον γαμπρό.

Η Στέφανι ήταν μόλις 19 ετών όταν γνώρισε τον Ντον και τον ερωτεύθηκε με την πρώτη ματιά.

Η Στέφανι υποστηρίζει ότι ο Ντον είναι ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ και αποκάλυψε ότι στην αρχή της σχέσης του έκαναν έρωτα πολλές φορές την μέρα.

“Έχω βγει με άντρες που είναι κοντά στην ηλικία μου ή 10 με 15 χρόνια μεγαλύτεροι και ο Ντον είναι με διαφορά ο καλύτερος εραστής από όλους”, ανέφερε η Στέφανι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα μπαρ που σύχναζαν και οι δυο.

Ο Ντον ήταν ελεύθερος όταν γνώρισε την Στέφανι αλλά ήταν παντρεμένος στον παρελθόν και έχει έναν γιο στην ηλικία της Στέφανι.

“Έξι μήνες μετά την γνωριμία μας η Στέφανι άρχισε να μου λέει ότι θέλει ένα μωρό. Πως μπορούσα να της αρνηθώ αυτό”, ανέφερε ο Ντον ενώ ταυτόχρονα άλλαζε την πάνα του γιου του.

“Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ ή να κάνω παιδιά, αλλά όταν γνώρισα τον Ντον σκέφτηκα ότι αυτόν θέλω να τον παντρευτώ και να κάνω τα παιδιά του”, δήλωσε η Στέφανι στην κάμερα της εκπομπής.

“Όταν άρχισα να βγαίνω με τον Ντον η μαμά μου μου είπε ότι δεν ήμουν ευπρόσδεκτη στο σπίτι της και να μην την ξαναζητήσω καμία χάρη. Σίγουρα, ήταν μια αρνητική αντίδραση”, πρόσθεσε η Στέφανι.

Το ζευγάρι ελπίζει ότι ο κόσμος θα αρχίσει να σέβεται περισσότερο την σχέση του τώρα που είναι παντρεμένοι και να μην αντιμετωπίσουν στο μέλλον την κριτική που αντιμετώπισαν στην αρχή της σχέσης τους.

[dailymail]