23 σκοτεινά και σουρεαλιστικά έργα γεμάτα νόημα

18 Σεπτεμβρίου, 2015 5:16 ΜΜ
More videos

Αυτά τα σκοτεινά ψηφιακά έργα ζωγραφικής του Ρώσου καλλιτέχνη Waldemar von Kazak φλερτάρουν με το σουρεαλισμό και τα κοινωνικά σχόλια, χρησιμοποιώντας περίεργους χαρακτήρες και ένταση ώστε να αιχμαλωτίσει τη φαντασία των θεατών.

Αν και ο von Kazak πήγε σε σχολή για σχεδιαστές, τελικά επέστρεψε στο παλαιότερο πάθος του που είναι η ζωγραφική και η εικονογράφηση. «Άρχισα να ζωγραφίζω μετά από μια ανεπιτυχή επαφή που είχα σε μικρή ηλικία. Για χρόνια εργάστηκα σκληρά ως σχεδιαστής. Με απασχολούσε ο σχεδιασμός βιβλίων αλλά κάποια στιγμή θέλησα να ζωγραφίσω ξανά. Σήμερα είμαι εικονογράφος.» είπε σε μια συνέντευξη στη Pinup Arena.

Κάποια από τα θέματα των εικόνων του αγγίζουν κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις ανδρών και γυναικών ή η ανία της καθημερινής μας ζωής ενώ κάποια άλλα είναι απλά φανταστικά έργα τέχνης.

Για να μάθετε περισσότερα για τον ίδιο τον καλλιτέχνη και την τέχνη του επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες waldemarkazak.com | Facebook (NSFW) | DeviantArt (NSFW) (h/t: designyoutrustpinuparena)

Δείτε παρακάτω μερικές δημιουργίες του εικονογράφου.

dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-38 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-29 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-39 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-35 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-18 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-25 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-16 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-5 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-17 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-8 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-31 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-9 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-7 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-4 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-41 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-2 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-42 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-20 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-6 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-11 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-1 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-3 dark-surreal-digital-art-waldemar-von-kozak-14

Ακολουθήστε μας στο facebook: