23 παράξενα πράγματα για ταινίες που δεν ξέρατε αλλά ήρθε η ώρα να μάθετε

4 Απριλίου, 2016 8:04 ΜΜ
More videos

O.J. Simpson,παραλίγο να παίξει τον Terminator αλλά ο James Cameron πίστευε ότι αυτός ήταν ‘πολύ ευχάριστος’ για να κάνει έναν τόσο σκοτεινό χαρακτήρα.

1

Ο ήχος από τους κομψόγναθους όταν επικοινωνούσαν μεταξύ τους στο Jurassic Park ήταν στην πραγματικότητα ο ήχος από χελώνες που ζευγάρωναν.

edit-wide-26046-1458748540-10

Το Psycho γυρίστηκε ασπρόμαυρο γιατί ο Hitchcock ανησυχούσε ότι η σκηνή με το ντους ήταν πολύ αιματηρή.

2

Η μεγάλη σκηνή στο Pulp Fiction, όπου ο Vincent καρφώνει την Mia στην καρδιά με μια βελόνα ήταν στην πραγματικότητα γυρισμένη  αντίστροφα . Έτσι, στην πραγματικότητα ο Τζον Τραβόλτα τραβούσε έξω  τη βελόνα από μέσα της.

enhanced-buzz-wide-27702-1458760294-13

Η σκηνή με το κάψιμο της Ατλάντα στο Gone With The Wind δημιουργήθηκε από παλιά σκηνικά που έκαψαν στην MGM.

Screen Shot 2016-04-04 at 20.21.47

Κατά την διάρκεια της μαγνητοσκόπησης του Poltergeist, ο Robbie πραγματικά πήγε να πνιγεί από το ρομπότ κλόουν και ο Σπίλμπεργκ το κατάλαβε όταν είδε το αγόρι να γίνεται μπλε.

4

Ο Ben Affleck και ο Matt Damon έβαλαν μια σκηνή με γκέι στο αρχικό σενάριο του Good Will Huntings, για να δουν ποιος θα το διαβάσει πραγματικά. Ο Harvey Weinstein παρατήρησε την αταίριαστη σκηνή και έτσι προσελήφθη.

5

Στο Django Unchained, υπάρχει μια σκηνή όπου ο Leo DiCaprio σπάει ένα ποτήρι σε μια έκρηξη οργής, κάνοντας  το χέρι του να αιμορραγεί. Αυτό ήταν ένα ατύχημα, αλλά ο Ταραντίνο το κράτησε στην ταινία.

django

Η τοποθεσία του Silent Hill ‘s βασίζεται σε ένα πραγματικό μέρος: Το Centralia στην  Πενσιλβανία. Είναι ένα μέρος που, ως επί το πλείστον έχει εγκαταλειφθεί, αλλά όποιος το έχει επισκεφθεί επιβεβαιώνει ότι πραγματικά είναι τρομακτικό.

7

Ο  Γκρέγκορι Πεκ ανέλαβε το ρόλο του το 1976 στο Omen, για να λυτρωθεί από τους ‘προσωπικούς του δαίμονες’ – ο γιος του είχε αυτοκτονήσει πριν την οντισιόν.

8

Ο κασκαντέρ του Daniel Radcliffe στην τελευταία ταινία του Harry Potter παρέλυσε και ο Daniel έκανε έρανο για να πληρωθεί το σχολείο του.

9

Στο The Hangover, πραγματικά λείπει ένα δόντι στον Ed Helms. Είχε κάνει ένα μόνιμο εμφύτευμα, όταν ήταν έφηβος, έτσι ο οδοντίατρος του το αφαίρεσε για το γύρισμα.

10

Στον Μάγο του Οζ, η Κακιά Μάγισσα της Δύσης είχε σοβαρά εγκαύματα από φωτιά στη σκηνή όπου αφήνει την Munchkinland μετά την αντιμετώπιση της Dorothy.

11

Η Judith Barsi, το 10χρονο κορίτσι που έπαιξε την Anne-Marie στο ‘΄Ολα τα σκυλιά πηγαίνουν στον ουρανό’, απεβίωσε με τραγικό τρόπο πριν να κυκλοφορήσει η ταινία .

13

Όταν έθαβαν τον Άλεξ επανειλημμένα στο A Clockwork Orange, υπήρχε ένας υπόγειος  σωλήνας με αέρα για να αναπνέει  – ωστόσο, έφραξε, έτσι όλος ο αγώνας του ήταν για τον πραγματικά πνιγμό του.

14

Το Scream βασίστηκε σε ένα πραγματικό ξεφάντωμα δολοφονιών το ’90 στην Φλόριντα.

15

Κατά τη διάρκεια της σκηνής chestbuster στο Alien, οι ηθοποιοί δεν ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί, έτσι οι απολύτως τρομοκρατημένες αντιδράσεις τους ήταν πραγματικές .

enhanced-buzz-wide-28985-1458750300-7

Ο Τόνι Τοντ έβαλε πραγματικές μέλισσες στο στόμα του για το γύρισμα αυτού  του τρομακτικού σκηνικού στο  Candyman.

enhanced-buzz-wide-9986-1458763210-16

Η φωνή της Boo από το Μπαμπούλας Α.Ε., η Mary Gibbs, ήταν απλά ένα παιδί κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Δεν μπορούσαν να την κάνουν να καθίσει και να διαβάσει τις γραμμές της, έτσι έπρεπε να την αφήσουν να παίζει με το παιχνίδι της στο στούντιο, ενώ την ακολουθούσαν με ένα μικρόφωνο .

616

Ο Joe Pesci πραγματικά δάγκωσε τον Macaulay Culkin ενώ γύριζαν την σκηνή στο Home Alone .

enhanced-buzz-wide-4432-1458763308-8

Ο ET και το Poltergeist αρχικά ήταν η ίδια ταινία με το όνομα Night Skies.

17

Οι Αντιδράσεις του Γουίλ Φέρελ κατά τη διάρκεια της σκηνής jack-in-the-box, στο Elf ήταν εντελώς πραγματικές – ο σκηνοθέτης τον εξέπληττε κάθε φορά που έπαιζε με ένα από τα παιχνίδια, χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο.

enhanced-buzz-wide-815-1458757367-15

Ο Τζακ Νίκολσον τράβηξε ένα πραγματικό όπλο στον Leo DiCaprio στο The Departed, έστω και αν δεν ήταν στο σενάριο. Σκέφτηκε ότι η σκηνή δεν ήταν αρκετά έντονη.

Screen Shot 2016-04-04 at 20.25