22χρονος γιόρτασε τα γενέθλιά του ζωγραφίζοντας πίνακες του Μπομπ Ρος

9 Φεβρουαρίου, 2017 3:59 ΜΜ
More videos

O Κρις Νερβένια από το Νιου Τζέρσι, είχε την καλύτερη ιδέα για να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά του. Αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι, με θέμα το Μπομπ Ρος.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Μπομπ Ρος ήταν ένα Αμερικανός ζωγράφος τοπίων και ο πιο διάσημος τηλεοπτικός δάσκαλος ζωγραφικής, με την εκπομπή “Η χαρά της ζωγραφικής”. Επίσης, ήταν πολύ διάσημος και για τα άφρο μαλλιά του. Ακόμα έχει πολλούς θαυμαστές, αλλά ο Κρις αποφάσισε να πάει το θέμα σε άλλο επίπεδο.

Ο ίδιος και οι φίλοι του αγόρασαν μπογιές, καμβάδες και πινέλα και κάθισαν μπροστά από την τηλεόραση για να ζωγραφίσουν μαζί με μια εκπομπή του Μπομπ Ρος. Ο Κρις, που είναι φοιτητής γραφιστικής στο Πανεπιστήμιο Κιαν και έχει λανσάρει τη δική του μάρκα ρούχων, δήλωσε: “Σε καμία περίπτωση δεν είμαι καλλιτέχνης όσον αφορά την ζωγραφική, αλλά είμαι για πάντα ευλογημένος με μια ταλαντούχα ομάδα φίλων. Δε μπορώ να πω ότι ήμουν πάντα θαυμαστής του Μπομπ Ρος, αλλά μια μέρα έπεσα πάνω σε μια εκπομπή του και μου άρεσε πολύ ο ενθουσιασμός του”.

“Μην απογοητευτείτε αν ο πίνακάς σας βγει φριχτός. Όλοι οι δικοί μας ήταν έτσι ακριβώς. Αν τα πράγματα αρχίσουν να περιπλέκονται, τραβήξτε τον δικό σας δρόμο. Είναι ο δικός σας πίνακας, διασκεδάστε το”, αναφέρει.

Ο Κρις δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι του στο Twitter, οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί πάνω από 32.000 φορές και έχουν αποσπάσει 108.000 λάικ.

Αναρωτιέστε τι να κάνετε στα επόμενα γενέθλιά σας;

Twitter

Γιατί δεν καλείτε τους φίλους σε ένα πάρτι με θέμα τις ζωγραφιές του Μπομπ Ρος;

Twitter

Ο Κρις Νερβένια και οι φίλοι του αγόρασαν μπογιές, καμβάδες και πινέλα και μαζεύτηκαν γύρω από μια τηλεόραση, για να ζωγραφίσουν μαζί με ένα επεισόδιο της εκπομπής του Μπομπ Ρος.

Twitter

Ο Chris δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι του στο Twitter, οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί πάνω από 32.000 φορές και έχουν αποσπάσει 108.000 λάικ.

Twitter

“Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ”, έγραψε. Μην ξεχάσεις να μας καλέσεις την επόμενη φορά!

Twitter

[Twitter]