22χρονη που ζύγιζε 137 κιλά αποκάλυψε τι αλλαγή έκαναν 3 χρόνια γυμναστικής στο σώμα της

30 Ιουνίου, 2018 8:18 ΜΜ
More videos

Στα 22 της χρόνια η Λώρα Μισετίχ ζύγιζε πάνω από 137 κιλά και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, όπως υπερθυρεοειδισμό, υψηλή αρτηριακή πίεση και προδιαβήτη. Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησε ότι αν δεν άλλαζε την διατροφή της και τον τρόπο ζωής της θα έχανε τα νιάτα της.

“Αποφάσισα να πάρω την ζωή μου στα χέρια μου και να κάνω μια αλλαγή. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες απώλειας βάρους το βάρος μου είχε γίνει πολύ σημαντικό πρόβλημα και είχα σκεφτεί το αντιμετωπίσω με χειρουργική επέμβαση”, ανέφερε η 22χρονη.

Ωστόσο, αποφάσισε να γραφτεί σε ένα γυμναστήριο κοντά στο σπίτι της και εκεί ανακάλυψε την αγάπη της για την άρση βαρών. Μάλιστα, της άρεσαν τόσο πολύ τα βάρη που αποφάσισε ότι η επέμβαση δεν ήταν πλέον απαραίτητη.

“Ξεκίνησα πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, σηκώνοντας βάρη και τρώγοντας τις τροφές που χρειαζόταν το σώμα μου. Χρειάστηκαν μόλις μερικές εβδομάδες για να καταλάβω ότι δεν χρειαζόταν να κάνω επέμβαση”, ανέφερε η Λώρα.

“Τον πρώτο χρόνο έχασα 45 κιλά χωρίς επέμβαση και άλλαξα σημαντικά τις ανθυγιεινές μου συνήθειες. Πλέον δεν έχω προβλήματα υγείας και η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο με την απλή συνειδητοποίηση ότι αυτά που θέλουμε και αυτά που μπορούμε είναι απόλυτα στον έλεγχό μας”, πρόσθεσε.

Η ιστορία της Λώρα αποδεικνύει ότι με πειθαρχία, σκληρή δουλειά και κοινή λογική ο καθένας μπορεί να αλλάξει την ζωή του προς το καλύτερο.

“Απλά προσάρμοσα την διατροφή μου. Άρχισα να τρώω καθαρά φαγητά και αφαίρεσα όλα τα άμυλα και την επεξεργασμένη ζάχαρη από την διατροφή μου. Σταμάτησα να αγοράζω φαστ φουντ και να πίνω αλκοόλ με τους φίλους μου”, ανέφερε η 22χρονη.

Η Λώρα μοιράστηκε αυτό το ταξίδι της αλλαγής της ζωής της με τους φίλους της στο Instagram όπου έχει πάνω από 330.000 ακολούθους.

“Σαν κοpίτσι ήταν πάντα βαριά και δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να παραδεχτώ ότι ήμουν ανασφαλής με την εμφάνισή μου”, ανέφερε η 22χρονη.

“Το έπαιζα χαλαρή και οι περισσότεροι το πίστευαν. Όταν βρήκα χρόνο για να σκεφτώ ποια θέλω να είμαι, αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή.”

Το 2014 η Λώρα ζύγιζε πάνω από 137 κιλά και τότε αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει μια αλλαγή.

“Λάτρεψα τα βάρη και αυτό άλλαξε το παιχνίδι για μένα.”

“Χρειάστηκα μόλις μερικές εβδομάδες για να καταλάβω ότι δεν χρειαζόταν να κάνω επέμβαση, αλλά να κάτσω κάτω από την μπάρα.”

Η 22χρονη πήγαινε καθημερινά στο γυμναστήριο και έψαχνε έρευνες που σχετίζονται με την άσκηση, την διατροφή και την υγεία.

“Τον πρώτο χρόνο έχασα 45 κιλά χωρίς επέμβαση και άλλαξα σημαντικά τις ανθυγιεινές μου συνήθειες.”

“Απλά προσάρμοσα την διατροφή μου. Άρχισα να τρώω καθαρά φαγητά και αφαίρεσα όλα τα άμυλα και την επεξεργασμένη ζάχαρη από την διατροφή μου.”

theirongiantess

“Σταμάτησα να αγοράζω φαστ φουντ και να πίνω αλκοόλ με τους φίλους μου.”

“Σταμάτησα να τρώω έξω και να τσιμπάω βλακείες.”

“Εδώ είμαι 137 κιλά το 2014 και 81 τον Μάιο του 2017. Τώρα, είμαι 88 κιλά.”

“Κάθε μα κάθε μέρα”

“Δεν υπάρχει το πότε θα είσαι έτοιμος. Υπάρχει μόνο το τώρα.”

“Πλέον δεν έχω προβλήματα υγείας και η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο με την απλή συνειδητοποίηση ότι αυτά που θέλουμε και αυτά που μπορούμε είναι απόλυτα στον έλεγχό μας.”

Οι πάνω από 330.000 ακόλουθοί της στο Instagram της ζητάνε συμβουλές και αποτελεί πηγή έμπνευσης για αυτούς.

“Αν κουραστείτε, μάθετε να ξεκουράζεστε όχι να τα παρατάτε.”

“Με την ηλικία, με υπομονή και αγάπη για τον εαυτό σας το χαμόγελό σας δεν θα χαλάει από τις ανασφάλειές σας.”

“Δεν είστε πολύ μεγάλοι. Δεν είναι πολύ αργά.”

“Είναι δύσκολο, αλλά αξίζει.”

“Είστε αυτοί που επιλέγετε να είστε.”

[Instagram]