22χρονη που μαχαίρωσε και άφησε χωρίς φαγητό το αγόρι της φυλακίστηκε

17 Απριλίου, 2018 2:25 ΠΜ
More videos

Μια πολύ ελεγκτική κοπέλα που έκανε την ζωή του φίλου της μαρτύριο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα μέσα από επιθέσεις καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκιση.

Η 22χρονη Τζόρνταν Γουόρθ μαχαίρωσε τον φίλο της με ένα μαχαίρι, του έριξε καυτό νερό, του απαγόρευε να κοιμάται στο κρεβάτι τους και επέλεγε εκείνη τι ρούχα θα φοράει.

Η 22χρονη ζούσε μαζί με τον φίλο της στην Αγγλία. Τον είχε απομακρύνει από τους φίλους του και έλεγχε εκείνη το Facebook του.

Η 22χρονη είναι δασκάλα και προέρχεται από μια αγαπημένη και υποστηρικτική οικογένεια. Μάλιστα, μάζευε και χρήματα για τα παιδιά στην Αφρική.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 όταν ήταν και οι δυο 16 ετών. Η σχέση τους ξεκίνησε έναν χρόνο αργότερα και πολύ σύντομα η κοπέλα άρχισε να τον ελέγχει και να αποφασίζει εκείνη τι θα φορέσει το φίλος της.

Ο άντρας έπασχε από υδροκεφαλία που προκαλείται από τη συσσώρευση υγρού μέσα στο κρανίο και αυτό τον έκανε ευάλωτο. Η 22χρονη χρησιμοποιούσε αιχμηρά αντικείμενα για να τον χτυπήσει, τον τραυμάτισε με ένα μαχαίρι και δεν τον βοήθησε να πάει στο νοσοκομείο.

Για 9 μήνες ο άντρας δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την κοπέλα του.

Οι γείτονες είχαν ακούσει πολλές φορές το ζευγάρι να τσακώνεται.

Σύμφωνα με τους γείτονες τον είχαν ακούσει να φωνάζει στην Γουόρθ: “Φύγε από πάνω μου! Με πονάς!”

Μάλιστα, τον είχαν δει και με μαυρισμένα μάτια.

Όταν ένας γείτονας είδε την 22χρονη από το παράθυρο να κρατάει ένα κατσαβίδι, ειδοποίησε την αστυνομία.

Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σπίτι τους σημείωσε ότι ο άντρας είχε τραύματα και εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια του.

Η 22χρονη καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκιση για την κακοποίηση του φίλου της.

Επίσης, εναντίον της 22χρονης έχουν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα για να μην μπορεί να ξαναπλησιάσει ποτέ τον πρώην φίλο της.

[dailymail]