22χρονη μητέρα στο Αφγανιστάν φροντίζει το μωρό της ενώ γράφει εξετάσεις

21 Μαρτίου, 2018 6:08 ΜΜ
More videos

Μια γυναίκα από το Αφγανιστάν που δίνει εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, ενώ φροντίζει το 2 μηνών μωρό της έχει γίνει το θέμα μιας πολύ δυνατής φωτογραφίας.

Η 22χρονη Τζαχάμπ Ταάμπ από ένα χωριό στην επαρχία Ντεϊκούντι στο Αφγανιστάν έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις για να μπει σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Καμπούλ.

Ενώ έδινε τις εξετάσεις, το 2 μηνών μωρό της άρχισε να κλαίει και η Ταάμπ κάθισε στο έδαφος για να το ηρεμήσει, συνεχίζοντας να γράφει το τεστ.

Ο Γιαχιά Ερχάν, επιτηρητής των εξετάσεων, ανέφερε στο BuzzFeed News ότι βρήκε την κίνηση της μητέρας “καταπληκτική” και αποφάσισε να απαθανατίσει την στιγμή.

Οι φωτογραφίες με την μητέρα να φροντίζει το παιδί της στο έδαφος, ενώ συνεχίζει να γράφει τις εξετάσεις της έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων που θαύμασαν την αφοσίωσή της και επαίνεσαν την επιλογή της να πάρει μαζί της το παιδί στην εξέταση.

Η 22χρονη μητέρα πήγε πολύ καλά στις εξετάσεις και τώρα θέλει να σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον καθηγητή που επιτηρούσε τις εξετάσεις η κοπέλα ανησυχεί ότι δεν μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου και μίλησε με τους υπευθύνους της σχολής για να πάρει υποτροφία.

Επίσης, η 22χρονη μητέρα φοβάται ότι δεν θα μπορεί να πηγαίνει τακτικά στα μαθήματα γιατί ζει σε ένα απομονωμένο χωρίο και οι δρόμοι δεν είναι πολύ καλοί.

[dailymail]