Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
celebrities-22 κιλά, με υπέρλαμπρη τουαλέτα Η Γωγώ Τσαμπά έκανε το κοινό να...

-22 κιλά, με υπέρλαμπρη τουαλέτα Η Γωγώ Τσαμπά έκανε το κοινό να παραμιλά Πρωτοχρονιάτικα με τη μεταμόρφωσή της

Η Γωγώ Τσαμπά είναι μία απο τις σπουδαίες λαϊκές φωνές στην Ελλάδα και στην τελευταία της εμφάνιση μας άφησε άφωνους με την παρουσία της.
Το τραγούδι της με τίτλο “τα καγκέλια” έχει γράψει ιστορία, καθώς σε κάθε γλέντι είναι το πρώτο κομμάτι που θα παίξει και θα κάνει ακόμα και τους πιο δύσκολους να σηκωθούν από την καρέκλα τους και να χορέψουν.

Η ίδια, ωστόσο, για πολλά χρόνια είχε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση από αυτή που αντίκρισαν όλοι το βράδυ του Σαββάτου 31/12 στην εκπομπή του MEGA, Σπίτι με το Mega, όπου ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει το κοινό.

30Έχασε πολλά κιλά, άλλαξε μαλλιά και φόρεσε ένα στενό maxi φόρεμα το οποίο της ταίριαζε γάντι και έκανε τους τηλεθεατές να παραμιλούν.

Σε συνδυασμό με το υπέροχο μακιγιάζ της το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η ίδια είχε αναφερθεί στην απώλεια των κιλών της, αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό:

«Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», δήλωσε η Γωγώ Τσαμπά. Και πρόσθεσε: «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Τα πιο σημαντικά