21χρονος με τους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου αναγκάστηκε να παρατήσει τις σπουδές

19 Ιουλίου, 2017 8:21 ΠΜ
More videos

Προσοχή σκληρές εικόνες και βίντεο

Ένας 21χρονος άντρας από την Κένυα αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο και τις σπουδές του μιας και το μέγεθος των όρχεων του που είναι 10 φορές μεγαλύτεροι από τους κανονικούς τον εμπόδιζαν από το να περπατά και να φορά κανονικά ρούχα.

Ο Κενυάτης Forence Owiti Opiyo με τους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου ανακάλυψε στην ηλικία των 10 μια κύστη στο επίμαχο σημείο χωρίς να γνωρίζει τι είναι.

Το 2007 ο άντρας αφαίρεσε τον όγκο που ανακάλυψε αλλά μετά από ένα χρόνο εμφανίστηκε ξανά και μέσα σε μερικά χρόνια γιγαντώθηκε και η κατάσταση επιδεινώθηκε σε τεράστιο βαθμό.

Δείτε το βίντεο


Οι γιατροί δηλώνουν ότι είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση και δεν υπάρχει συγκεκριμένη εξήγηση για το πως έγινε αυτό.

Οι γονείς του πέθαναν σε μικρή ηλικία και ο ίδιος δεν είχε χρήματα για να χειρουργηθεί και έτσι άρχισε να επιδιορθώνει παπούτσια για να συγκεντρώσει κάποιο πόσο.

Για καλή του τύχη όμως οι γείτονες του των φωτογράφισαν και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο facebook όπου κάποιο γιατροί τις είδαν και θέλησαν να τον βοηθήσουν δωρεάν.

Οι γιατροί προσφάτως του αφαιρεσαν τις κύστες που είχαν ενωθεί μετα γενιτικά του όργανα και είχαν προκαλέσει αυτή την γιγοαντοση και είναι σίγουροι ότι κάποια στιγμή ο 21χρονος θα μπορέσε να έχει μια κανονική ζωή.

[metro] [dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: