21χρονη έσφαξε τον 39χρονο σύντροφο της γιατί μπήκε γυμνός στο τζακούζι με άλλες γυναίκες

Οκτώβριος 6, 2018 9:55 ΜΜ
More videos

Μια οργισμένη φιλενάδα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της όταν εκείνος έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε σε ένα τζακούζι με μερικές γυναίκες.

Ο Christopher Pearson γδύθηκε για να απολαύσει το τζακούζι σε πάρτι στο Νότιγχαμσαϊρ της Αγγλίας τον Φεβρουάριο, όπως άκουσε το ακροατήριο στη δίκη που γίνεται αυτές τις μέρες στο Νότιγχαμ. Μέσα στην μπανιέρα ήταν ήδη μια γυναίκα με αδαμιαία περιβολή και άλλη μία ετοιμαζόταν να μπει.

Η σύντροφος του 39χρονου, η 21χρονη Demi Harris, του φώναζε έξω από το παράθυρο να μην τολμήσει να μπει στο τζακούζι, εκείνος ήταν ωστόσο ανένδοτος.

Η κοπέλα πήγε να τα πει ένα χεράκι με τον καλό της, έπεσε όμως με τα ρούχα στο τζακούζι και βγήκε εκτός εαυτού. Αφού έκανε το πάρτι μαντάρα, κόβοντας ακόμα και το ηλεκτρικό, μαχαίρωσε θανάσιμα τον Pearson, όπως περιέγραψε ο εισαγγελέας Michael Auty.

Αφού βγήκε από το τζακούζι, η οργισμένη Harris του είπε «κοίτα αυτό» και όρμησε μέσα, επιστρέφοντας με ένα μπουκάλι χλωρίνης, το οποίο έχυσε στην μπανιέρα. Κατόπιν ξαναμπήκε στο σπίτι, όταν και κόπηκε το ρεύμα στο πάρτι. Όσο ο κόσμος έφευγε από το σπίτι, ο Pearson βρέθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα και η σύντροφός του μονολογούσε: «Αυτή τη φορά το παρατράβηξα».

«Τον μαχαίρωσα, αλλά έπρεπε, έπρεπε», είπε εκείνη στο δικαστήριο, «έπρεπε γιατί μου επιτέθηκε». Ο τραγικός άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Harris αρνείται πάντως την ενοχή της, σε μια πολύκροτη δίκη που συνεχίζεται…

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: