21 φωτογραφίες ζευγαριών που δίνουν άλλη διάσταση στην Ημέρα των Ερωτευμένων!

14 Φεβρουαρίου, 2016 9:53 ΜΜ
More videos

Είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Ώρα για καρδούλες, γούτσου-γούτσου και πολλές φωτογραφίες. Ο κάθε άνθρωπος και το κάθε ζευγάρι εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο την συγκεκριμένη ημέρα.

Βέβαια είναι και κάποια ζευγάρια που με τις φωτογραφίες τους δίνουν άλλη διάσταση στην Ημέρα των Ερωτευμένων. Ας δούμε 21 κωμικοτραγικές φωτογραφίες για να πάρουμε μαθήματα πόζας στον φακό με το έτερον μας ήμισυ!

kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-22 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-21 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-20 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-17 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-14 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-11 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-10 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-19 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-18 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-09 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-08 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-07 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-06 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-13 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-12 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-05 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-04 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-16 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-15 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-03 kwmikotragikes-fwtografies-zeugariwn-pou-dinoun-alli-diastasi-stin-imera-erwteumenwn-02

Ακολουθήστε μας στο facebook: