21 αστείες καταστάσεις του στρατού που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

1 Δεκεμβρίου, 2016 9:34 ΜΜ
More videos

Όσοι άντρες έχουν πάει στο στρατό, θα ξέρουν πως οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες. Θα ξέρουν όμως και πως με λίγη καλή θέληση, κάποιες στιγμές μπορούν να λίίίίγο πιο διασκεδαστικές!

Αυτό σκέφτηκαν και οι παρακάτω άντρες ντυμένοι στα χακί. Μετά από αρκετές μέρες πίεσης, φυλακής και κατσαδιάσματος, αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο στην πλάκα και να το διασκεδάσουν.

Δείτε τους!

stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-01 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-02 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-03 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-04 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-05 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-06 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-07 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-08 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-09 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-10 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-11 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-12 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-13 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-14 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-15 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-16 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-17 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-18 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-19 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-20 stratiwtika-eutrapela-pou-xarizoun-gelio-21

Ακολουθήστε μας στο facebook: