20χρονος περίμενε στην ουρά για 11 μέρες το καινούργιο iPhone για να το δώσει στην μητέρα του

22 Σεπτεμβρίου, 2017 5:10 ΜΜ
More videos

Ένας θαυμαστής των iPhone κατασκήνωσε έξω από το κατάστημα της Apple στο Σίδνεϊ για 11 μέρες για να είναι ο πρώτος που θα κρατήσει την τελευταία έκδοση του κινητού στα χέρια του. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την καινούργια συσκευή.

Ο 20χρονος Μαζέν Κουρούς ξύπνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την κυκλοφορία του καινούργιου iPhone 8, καθώς ήθελε να είναι ο πρώτος στον κόσμο που βγάζει το κινητό έξω από το κουτί του για τους ακολούθους του στο YouTube.

Αν και ο 20χρονος φοιτητής απαρνήθηκε τις ανέσεις του για παραπάνω από μια εβδομάδα, αφού κοιμόταν στον δρόμο, παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε το κινητό.

Ο 20χρονος Μαζέν Κουρούς ξύπνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την κυκλοφορία του καινούργιου iPhone 8, καθώς ήθελε να είναι ο πρώτος στον κόσμο που βγάζει το κινητό έξω από το κουτί του για τους ακολούθους του στο YouTube.

“Δεν θα χρησιμοποιήσω το κινητό. Θα κρατήσω το 7 plus που έχω ήδη. Δεν υπάρχει νόημα να κρατήσω κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω. Μάλλον, θα το δώσω στην μαμά μου”, δήλωσε ο ίδιος.

Ο 20χρονος Μαζέν Κουρούς κατασκήνωσε έξω από το κατάστημα της Apple στο Σίδνεϊ μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 8 στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο 20χρονος Ράμι Νταντάσι, ο 20χρονος Μαζέν Κουρούς και ο 20χρονος Αμπντεσαλάμ Αμαλέφ ήταν οι 3 πρώτοι που κράτησαν το καινούργιο iPhone στα χέρια τους.

Ο κόσμος που περίμενε να αγοράσει το καινούργιο κινητό είχε κάνει μια σειρά που έπιανε όλο το τετράγωνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ο Μαζέν ήταν ο πρώτος πελάτης που αγόρασε το καινούργιο iPhone 8.

“Δεν θα νιώσεις ποτέ πως είναι να μπαίνεις μέσα σε ένα μαγαζί και να σε χειροκροτούν όλοι, εκτός αν είσαι διάσημος”, δήλωσε ο Μπέχμαν.

Από αριστερά προς δεξιά: Ο 18χρονος Μοχάμεντ Γιουσέφ, ο 17χρονος Μάρκους Μπαρσούμ, ο 18χρονος Μπισόι Μπέχμαν, ο 20χρονος Μαζέν Κουρούς, ο 20χρονος Αμπντεσαλάμ Αμαλέφ και ο 20χρονος Ράμι Νταντάσι ήταν οι πρώτοι 6 που κράτησαν στα χέρια τους το καινούργιο κινητό.

Πελάτες περιμένουν έξω από το κατάστημα της Apple στο Σίδνεϊ στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πελάτες περιμένουν στην ουρά να αγοράσουν το καινούργιο iPhone 8.

Το καινούργιο iPhone 8.

Ο 20χρονος φοιτητής είναι έτοιμος να ξοδέψει πάνω από 3.000 δολάρια για να αγοράσει τα καινούργια iPhone 8 και iPhone X.

O Κουρούς είναι ενθουσιασμένος που είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έβγαλε το καινούργιο iPhone από το κουτί του για τους ακολούθους του στο Youtube.

O Φίλιπ Σίλερ παρουσιάζει το καινούργιο iPhone 8 κατά την διάρκεια παρουσίασης στην Καλιφόρνια στις 12 Σεπτεμβρίου.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: