20χρονη λυγίζει το διαδίκτυο Αποχαιρετά δημόσια τους διαδικτυακούς φίλους της λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο

7 Δεκεμβρίου, 20227:09 ΜΜ
More videos

Με ένα συγκινητικό video, θέλησε να μοιραστεί η Ισπανίδα influencer Elena Huelva, η οποία αποκάλυψε στους φίλους της στα social media, πως η μάχη που δίνει με τον καρκίνο έχει επεκταθεί, όπως το απόκαλυψε ως «αποχαιρετιστήριο».

Από το 2016, σε ηλικία 10 ετών η  Huelva, καταγράφει σχεδόν από την αρχή τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αφότου διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, το σάρκωμα Ewing.

Elena Huelva: Η μάχη με τον καρκίνο που μοιράζεται στα social media

Από τότε μοιράζεται βίντεο από τις θεραπείες και την πρόοδο της κατάστασής της, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram.

Στο τελευταίο video που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της,  η Elena ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα: «Βρήκαν πως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στην τραχεία μου, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, όπως ξέρετε, γιατί εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα.»

Στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά, πως:«Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί αγωνίστηκα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο για την ασθένεια. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ήδη κερδίσει. Με όλη την αγάπη και τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου, έχω ήδη κερδίσει. Στο τέλος της ημέρας, η ζωή είναι να ζεις και να δημιουργείς αναμνήσεις με τους ανθρώπους, και έχω πολλές καλές αναμνήσεις με πολλούς υπέροχους ανθρώπους και πολλά άλλα πράγματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στοργή που πάντα μου δίνατε. Σας αγαπώ. »

Στο παραπάνω video, η Helena μιλούσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου της με ορατούς διάφορους σωλήνες. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ήθελα να αφήσω αυτό το βίντεο εδώ, γιατί στο τέλος της ζωής είναι οι αναμνήσεις που παίρνουμε, οι άνθρωποι, η αγάπη, και έχω ήδη κερδίσει. Για την αγάπη, για τον αγώνα, για τους ανθρώπους, για πάντα».

Elena Huelva: Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στα social media

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News