20 πράγματα που μάθαμε από τη Σοφία Λόρεν

12 Σεπτεμβρίου, 20151:06 ΠΜ
More videos

Οι 20 πιο σημαντικές και αξέχαστες συμβουλές της μεγάλης ντίβας του κινηματογράφου

1.Κι όμως, το συντριβάνι της αιώνιας νεότητας υπάρχει: είναι το μυαλό σου, τα ταλέντα σου, η δημιουργικότητα που φέρνεις στη ζωή σου και στις ζωές των ανθρώπων που αγαπάς. Όταν μάθεις να αξιοποιείς αυτή την πηγή, δεν θα σε νοιάζει πια η ηλικία σου.

200-1

2.Όταν είσαι μητέρα, ποτέ δεν σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Μια μάνα πρέπει πάντα να σκέφτεται δύο φορές, μία φορά για τον εαυτό της και μια φορά για το παιδί της.

3.Το σεξαπίλ είναι πενήντα τοις εκατό αυτό που είσαι και πενήντα τοις εκατό αυτό που οι άλλοι πιστεύουν ότι είσαι.

4.Θα πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή. Να περιβάλλεσαι πάντα από ανθρώπους που συμπαθείς και από ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν μια ωραία κουβέντα. Υπάρχουν τόσα πολλά θετικά πράγματα να σκεφτείς.

5.Η ομορφιά είναι το πώς αισθάνεσαι μέσα σου, είναι αυτό που αντανακλούν τα μάτια σου. Δεν είναι η εξωτερική σου εμφάνιση.

6.Νομίζω ότι ο ερωτισμός έρχεται από μέσα σου. Είναι κάτι που ή το έχεις ή δεν το έχεις και που πραγματικά δεν έχει να κάνει με το στήθος ή τους μηρούς ή το μέγεθος των χειλιών σου.

7.Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα ανακαλύπτω τον εαυτό μου. Είναι καλύτερα να εξερευνείς τη ζωή και να κάνεις λάθη από το να ζεις εκ του ασφαλούς. Τα λάθη είναι μέρος του τιμήματος που πληρώνεις για μια πλήρη ζωή.

8.Πρέπει να είσαι σύμβολο του σεξ από γεννησιμιού σου. Δεν είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις. Εάν έχεις γεννηθεί δηλαδή με αυτό, θα το’ έχεις ακόμα και όταν θα είσαι 100 ετών.

9.Το φόρεμα μιας γυναίκας θα πρέπει να είναι σαν ένα φράχτη από σύρμα: να εξυπηρετεί δηλαδή το σκοπό του, χωρίς να εμποδίζει όμως τη θέα.

10.Τα σπαγγέτι μπορούν να καταναλωθούν με μεγαλύτερη επιτυχία αν τα εισπνεύσεις σαν ηλεκτρική σκούπα.

11.Ό, τι βλέπετε πάνω μου,τα οφείλω στα σπαγγέτι.

12.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να εμποδίσω τις μνήμες του παρελθόντος, ακόμα και αν ορισμένες είναι επώδυνες. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που κρύβονται από το παρελθόν τους. Όσα έχεις ζήσει είναι αυτά που καθορίζουν αυτό που είσαι τώρα.

13.Πολλοί άνθρωποι θέλουν κάποια πράγματα, αλλά δεν έχουν πραγματικά τη δύναμη και την πειθαρχία να τα αποκτήσουν. Είναι αδύναμοι. Πιστεύω ότι μπορείς να πάρεις ο,τι θέλεις, αρκεί να το θέλεις πολύ.

14.Τρώω πολλή σαλάτα, λίγο κρέας, και κάποια φρούτα. Αυτό είναι όλο. Αλλά μου αρέσουν και τα γλυκά.

15.Το σεξ είναι κάτι σαν το πλύσιμο του προσώπου σου – δηλαδή κάτι που κάνεις, επειδή απλά πρέπει. Το σεξ όμως χωρίς αγάπη είναι απολύτως γελοίο. Γιατί το σεξ πρέπει να ακολουθεί την αγάπη και όχι να προηγείται αυτής.

16.Νομίζω ότι, στη ζωή μας, όταν είσαι ηθοποιός, ή όταν είσαι παραγωγός, θα πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Θα πρέπει να είσαι κοντά στην αρμονία και στην αγάπη.

17.Είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος και ποτέ δεν προσπάθησα να παίξω στο θέατρο. Πάντα έλεγα όχι, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει το να είναι στη σκηνή και να παίζεις θέατρο.

18.Το να ασχοληθείς με ένα δύσκολο επάγγελμα απαιτεί πίστη στον εαυτό σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι άνθρωποι με μέτριο ταλέντο, αλλά με μεγάλη επιμονή, πάνε πολύ πιο μπροστά απ’ ο,τι τα άτομα με πολύ ταλέντο.

19.Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι τρώτε, γιατί αλλιώς θα πάρετε βάρος!

200

20.Είναι λάθος να πιστεύεις ότι άπαξ και τελειώσεις το σχολείο δεν χρειάζεται πια να μάθεις κάτι καινούργιο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News