20 παιδιά που πήραν τις οδηγίες που τους δόθηκαν πιο σοβαρά από ότι έπρεπε

14 Ιανουαρίου, 20174:12 ΜΜ
More videos

Όταν ένα νεαρό μυαλό αναπτύσσεται, απορροφά ό,τι του πούμε. Είναι απίστευτα τα πράγματα που μπορεί να απομνημονεύσει ένα παιδικό μυαλό. Μερικές φορές όμως, δεν καταλαβαίνουν πλήρως τι πρέπει ακριβώς να κάνουν. Μπορεί να μην καταλαβαίνουν ακόμα τον σαρκασμό ή ότι μια λέξη μπορεί να έχει πολλαπλά νοήματα. Έτσι, μερικά παιδιά να παίρνουν στα σοβαρά κάθε λέξη που ακούν. Κάνουν κατά γράμμα ό,τι τους πεις. Και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Προετοιμαστείτε, γιατί μόλις δείτε τα παιδιά που ακολουθούν, θα πέσετε κάτω από τα γέλια. Θα δείτε ένα κοριτσάκι που έφαγε τα μισά της σταφύλια (κυριολεκτικά) και ένα αγοράκι που έφερε στην τάξη ένα ψάρι.

Με λίγα λόγια, οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι ξεκαρδιστικές. Οπότε, αν είστε στη δουλειά, παλέψτε με τον εαυτό σας. Δεν πρέπει να γελάσετε! Δύσκολο, αλλά μπορείτε να το κάνετε!

#1 Όταν ζήτησαν από το 3χρονο αυτό κοριτσάκι να κάνει μια πρόποση για το νέο έτος, δημιουργήθηκε μια νέα παράδοση στο σπίτι. (“toast” στα αγγλικά σημαίνει πρόποση, αλλά και… τοστ) 

littlasskicker

#2 Το αγοράκι αυτό έπρεπε να ψάξει στο ίντερνετ οδηγίες για το πώς να εκπαιδεύσει το κουτάβι του. Αποφάσισε να βάλει το κουτάβι να μάθει μόνο του.

Daball80

#3 Ο πατέρας αυτός είπε στο γιο του να “κρατά τα μάτια του στη μπάλα”. Μάλλον πήρε τα λόγια του πολύ στα σοβαρά.

spiritualbeingonahumanjourney

#4 Η δασκάλα είπε στους μαθητές της να φέρουν ένα ψάρι στην τάξη. Δε διευκρίνισε ότι τα ήθελε όλα ζωντανά. 

#5 Έδωσαν στην κόρη τους ένα τσαμπί σταφύλια. Εκείνη τα θεώρησε πολλά, οπότε της είπαν να φάει μόνο τα μισά. Ιδού το αποτέλεσμα!

jozdaz

#6 Του είπαν πως δε μπορεί να βγει έξω. Πρακτικά, δεν το έκανε.

rerational

#7 Το 6χρονο αυτό αυτιστικό παιδάκι, έπρεπε να βάλει τις λέξεις σε αλφαβητική σειρά. Μόνο που το πήρε πολύ στα σοβαρά, και έτσι αντί για τις λέξεις, έβαλε σε αλφαβητική σειρά τα γράμματα καθεμίας από αυτές.

snowbird311

#8 Απαγόρεψαν στο αγοράκι αυτό να παίξει μέσα στο σπίτι, γιατί είχε μια πολύ όμορφη μέρα έξω. Έκανε τις προσαρμογές του.

reviewstl

#9 Δε μπορούμε να την παρεξηγήσουμε, ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσε αποσμητικό. Οι οδηγίες έλεγαν πως πρέπει να υπάρχει απόσταση 15 εκατοστών. Απλά ήθελε να το κάνει σωστά.

mariajavidd

#10 Το 3χρονο αυτό κοριτσάκι, ήθελε να αποδείξει στους υπόλοιπους ότι μπορεί να ακολουθήσει οδηγίες. Της είπαν να αφήσει τα παπούτσια της στην μπροστινή πόρτα.

eimmaj

#11 Της είπαν να μη βγάζει τα ρούχα από τις κρεμάστρες. Οπότε δοκίμασε ένα παλτό, αφήνοντας την κρεμάστρα μέσα του. Δε μπορείτε να πείτε πως δεν υπάκουσε.

Amdh

#12 Του είπαν να τρώει το ιαπωνικό φαγητό πάντα με τσόπστικς. Το τι σκέφτηκε, είναι ξεκαρδιστικό!

justintcrow

#13 Αυτό το 5χρονο παιδάκι δεν κατάλαβε σωστά τι πρέπει να κάνει. Όμως τεχνικά, δεν το έκανε λάθος, αφού απάτησε στην ερώτηση “Μπορείς να ζωγραφίσεις το μανιτάρι;”, με ένα ωραιότατο “ναι”. Γιατί μπορεί!

hurrikenux

#14 Του είπαν πως αν φούσκωνε το κάστρο, θα μπορούσε και να το χρησιμοποιήσει. Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν ήξερε πώς ακριβώς έπρεπε να το κάνει.

Stijnzie

#15 Το παιδάκι αυτό άρπαξε μια στολή-πίτσα από το μαγαζί. Όταν του είπαν να την επιστρέψει εκεί που ανήκει, έκανε αυτό!

dietpoop

#16 Του είπαν να μη φάει όλες τις φράουλες. Τουλάχιστον είναι υπάκουος.

KCroasmun

#17 Το 4χρονο αυτό παιδάκι, είδε τον πατέρα του να αναβαθμίζει τον υπολογιστή του, για αυξήσει την ταχύτητά του. Ο μικρός θέλησε να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο.

lKauany

#18 Του είπαν να αφήσει τα πράγματα στο μπάνιο και αυτό ακριβώς έκανε!

arbucklefatty

#19 Ο πατέρας του έδειξε πού πρέπει να πηγαίνουν τα “που”. Δε μπορούμε να τον κατηγορήσουμε! (“poo” στα αγγλικά σημαίνει κακάκια, που ακούγεται ακριβώς όπως το “pooh”, το όνομα του Γουίνι το αρκουδάκι)

hcmg

#20 Είπαν στα παιδιά τους να ταξινομήσουν τα παπούτσια τους. Μάλλον δεν κατάλαβαν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.

wendy_gareau
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News