20 εξωπραγματικά τέλειες παροχές γνωστών εταιρειών στους εργαζόμενούς τους.

14 Φεβρουαρίου, 2016 10:47 ΜΜ
More videos

Δουλεύεις κάθε μέρα και ετοιμάζεσαι να πάρεις άδεια ή να ξοδέψεις ένα μέρος από το bonus που πήρες από την περασμένη χρονιά και νιώθεις King Of The World! Είσαι σίγουρος; Τι να πουν και οι υπάλληλοι των παρακάτω εταιρειών! Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πιο εξωπραγματικά τέλειες παροχές γνωστών εταιρειών στους εργαζόμενους τους, μέσα από τη σχετική δημοσίευση του Glassdoor και ειλικρινά, ζηλεύουμε λιγάκι…

Google

google_Risegr

Google παρέχει στο σύντροφο ή στον κοντινότερο συγγενή υπαλλήλου που έχει αποβιώσει, το 50% του μισθού του μέχρι και για 10 χρόνια μετά το θάνατό του.

Zillow

zillow-breast-milk-shipping

Η Zillow καλύπτει έξοδα μεταφοράς για το γάλα θηλασμού των μητέρων-υπαλλήλων τους, καθώς εκείνες ταξιδεύουν.

Asana

asana-life-and-career-coaching-sessions_risegr

Σε περίπτωση που οι υπάλληλοι της εταιρείας Asana νιώσουν πως κάτι δεν πάει καλά με τις ζωές τους, πως πλήττουν άσχημα ρε παιδί μου, έχουν άμεση πρόσβαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες τύπου Life Coaching.

Adobe

adobe-required-time-off_risegr

Adobe κλείνει (εντελώς) για μια εβδομάδα τον Δεκέμβριο και για μια εβδομάδα μέσα στο καλοκαίρι!

Epic Systems Corporation

epic-systems-corporation-four-week-sabbatical_risegr

Μήπως σου αρέσει το μπαλέτο, το καράτε, η συγγραφή; Στους υπαλλήλους της Epic Systems Corporation δίνεται η δυνατότητα άδειας μετ`αποδοχών για να εξασκήσουν τα κρυφά τους ταλέντα. Μόνη προϋπόθεση, να έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια στην εταιρεία.

Evernote

evernote-team-building-courses

Η Evernote έχει την «Evernote Academy,» που προσφέρει μαθήματα τύπου «τώρα θα φτιάξουμε ζαχαρωτά παρεούλα», για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ υπαλλήλων.

Facebook

facebook-baby-cash_risegr

Ένα γενναίο χρηματικό έπαθλο, ύψους 4000 δολαρίων, γνωστό και ως Baby Cash”, δίνεται στους υπαλλήλλους της Facebook που μόλις έφεραν στον κόσμο μωράκι.

Walt Disney Company

walt-disney-company-free-park-admission_risegr

«Δωρεάν είσοδος σε όλα τα πάρκα της Disney (Disneyland!) για σένα και την οικογένειά σου και εκπτώσεις στα επίσημα προϊόντα και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία». Ναι, είναι τόσο ωραία όσο ακούγονται και τα προσφέρει η Walt Disney Company στους υπαλλήλους τους!

Accenture

accenture-gender-reassignment_risegr

Η Accenture καλύπτει τα κόστη εγχείρηση αλλαγής φύλου στους υπαλλήλους της…

Twitter

twitter-on-site-acupuncture-and-improv-classes_risegr

Είναι γνωστό πως το Twitter προσφέρει στους υπαλλήλους του γενναίες παροχές όπως τρία γεύματα την μέρα. Eπιπλέον, μέσα στις άπειρες παροχές περιλαμβάνονται και συνεδρίες βελονισμού και μαθήματα θεατρικού αυτοσχεδιασμού δωρεάν (οbviously).

Twilio

twilio-books_riosege

(Ψηφιακό) Βιβλιαράκι κανείς; H Twilio δίνει ένα Kindle μαζί με 30 δολάρια το μήνα για να το γεμίσεις με βιβλία!

Burton

burton-ski-passes-and-snow-days_risegr

Η Burton ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να πάρουν τα βουνά, χαρίζοντας τους δωρεάν πάσο για πίστες του σκι και «άδειες χιονιού» όταν το έχει στρώσει.

Pinterest

pinterest-new-parent-perks_risegr

Είναι ξεκάθαρο πως η Pinterest αγαπάει τις μητέρες και τους πατεράδες: 4 μήνες άδεια μετ`αποδοχών, επιπλέον ένας μήνας δουλειάς part-time, αλλά και δυο συμβουλευτικές συνεδρίες για την επανένταξη των εργαζομένων στη δουλειά.

PwC

pwc-partial-student-loan-debt-_risegr

Σπουδές και δουλειά μαζί; Δύσκολο, αλλά γίνεται, το έχουμε πει και εδώ. Yπάρχουν και εταιρείες όπως η PwC που καλύπτει συνολικά 1200 δολάρια το χρόνο από το σπουδαστικό δάνειο του κάθε φοιτητή.

 Airbnb

airbnb-travel-stipend_risegr

Το τέλειο test drive: H Airbnb δίνει στους υπαλλήλους της ετησίως ένα χαρτζιλίκι 2.000 δολαρίων για να ταξιδέψουν όπου θέλουν και να μείνουν στο εκάστοτε Airbnb (ακόμα και σε Igloo) της κάθε χώρας.

World Wildlife Fund

world-wildlife-fund-panda-fridays_risegr

Η World Wildlife Fund (WWF) κερνάει “Panda Fridays”, δηλαδή κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα είναι ρεπό! (*τα κλείνει όλα, στέλνει CV*)

Spotify

spotify-egg-freezing_risegr

6 μήνες γονικής άδειας μετ`αποδοχών+1 μήνας προσαρμογής στο ωράριο της εταιρείας, ώστε κάθε γονέας να επιστρέψει ήρεμα στη δουλειά του. Αυτά τα ολίγα (#not) προσφέρει η Spotify στους γονείς υπαλλήλους της, μαζί με κάλυψη κόστους κατάψυξης ωαρίων και άλλων θεραπειών γονιμότητας.

Salesforce

salesforce_risegr

Οι εργαζόμενοι της Salesforce έχουν στη διάθεση τους 6 ημέρες αμειβόμενης εθελοντικής εργασίας το χρόνο και αν κάνουν χρήση και των 6, λαμβάνουν 1.000 δολάρια για να τα δωρίσουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους.

REI

rei-yay-days_risegr

«ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ», θα μπορούσε να λέγονται οι «Yay Days» που προσφέρει η  REI. Πρόκειται για δυο μέρες άδειας μετ`αποδοχών, που ο κάθε υπάλληλος μπορεί να πάρει μέσα σε ένα χρόνο, ώστε να κάνει το αγαπημένο του υπαίθριο χόμπι.

Netflix

netflix-year-long-paid-parental_risegr

Η Netflix , απλώς σπάει τα κοντέρ (αγάπης): Ένας χρόνος άδειας μετ`αποδοχών τόσο σε εργαζόμενες μητέρες, όσο και σε πατέρες. Επίσης επιτρέπει σε όλους τους γονείς να επιστρέψουν είτε δουλεύοντας part-time είτε full time, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πηγή: Glassdoorrise

Ακολουθήστε μας στο facebook: