20 χρόνια μικρότερη και μελαχρινή – Η τελευταία σχέση του Χρήστου Δάντη πριν την Ασημίνα του Survivor

17 Απριλίου, 2022 7:16 ΜΜ
More videos

O Χρήστος Δάντης είναι σήμερα σε σχέση και ερωτευμένος με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά η παίκτρια του Survivor 5 δεν είναι η μόνη, για την οποία έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ο τραγουδιστής μέσα στα χρόνια.

Ο Δάντης, που περνά δύσκολες ώρες, μετρά ήδη τέσσερα διαζύγια στο ενεργητικό του. Ο τελευταίος του μεγάλος έρωτας μπορεί να μην έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ήταν «θυελλώδης» και ζούσαν ουσιαστικά σαν παντρεμένοι.

Survivor 5: Η τελευταία μεγάλη σχέση του Δάντη πριν από την Ασημίνα

Πρόκειται για την 36χρονη σήμερα Ναταλία Ντουσοπούλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά τους πρώτους μήνες της ζωής της οι δικοί της μετακόμισαν στο Λονδίνο, όπου και ο πατέρας της ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση. Μέχρι τα 14 η Ναταλία παρακολουθούσε Ελληνικό σχολείο, το Hellenic College of London και ήταν μία από τις καλύτερες αθλήτριες κολύμβησης και συμμετείχε σε Παγκόσμιες διοργανώσεις. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο American school of London εξέφρασε τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική.

Το ζευγάρι μπορεί να έζησε έναν θυελλώδη έρωτα, όμως δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στη σχέση τους και έτσι εδώ και λίγο καιρό ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους είχαν μια ουσιαστική σχέση και ζούσαν σαν παντρεμένοι.